2022

DSC_8324 (1).jpg

ROCK THE OPERA - turneja SPLIT, ZADAR, ZAGREB

 U sklopu mini turneje 'Rock the Opera' u veljači dalmatinska i zagrebačka publika imala je priliku puna tri sata uživati u najvećim klasičnim rock hitovima sastava Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Led Zeppelin, AC/DC, Rainbow, U2 i drugih u izvedbi Dine Jelusića, Leanne Jarvis i Maky te uz snažnu pratnju Zagrebačke filharmonije pod vodstvom dirigenta i idejnog tvorca Friedemanna Riehlea. 

DSC_8324 (1).jpg
maca HD .jpg

 „KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT“

U DUBROVNIKU, SPLITU, ZAGREBU, OSIJEKU i RIJECI

Regionalna hit komedija bosanskohercegovačkog glumca  ne prestaje oduševljavati publiku i obarati rekorde gledanosti. U svojoj predstavi, Marinković na duhovit način otvara vječna pitanja o odnosu između muškarca i žena, ali progovara i o današnjim iskrivljenim životnim vrijednostima. Formula je to kojom u svakoj punoj dvorani pokupi ovacije na kojima mu svaki glumac može zavidjeti. 

DSC_8324 (1).jpg

''DEJT'' - Ljubljana, Sevnica ob Dravi, Zagreb

Akademska glumica Sandra Silađev svojom autorskom monodramom Dejt i dalje izaziva nevjerojatan interes publike koja ''razgrabi'' ulaznice u samo nekoliko sati. Isto je bilo i u Cankrajevom domu,  Hramu kulture Arnold Tovornik i čak dvije večeri zaredom u prepunoj zagrebačkoj Tvornici kulture.  Osim što publiku nasmije do suza Sandra Silađev  kroz predstavu progovara o važnim društvenim temama o kojima se šuti, osobito o duplim standardima nametnutima prije svega ženama 

đuro hd 5.jpg

ĐUROLOGIJA u Samoboru! 

 ​

Branko Đurić Đuro sa svojom je autorskom predstavom „Đurologija“ oborio sve rekorde gledanosti u svijetu teatra i stand-upa u našoj regiji! Spoj prepoznatljivog bosanskog šarma i dugogodišnjeg glumačkog iskustva pokazao se kao dobitna kombinacija kojom i dalje puni dvorane gdje god došao! Sa svojom zbirkom  intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebesan način,  oduševio je i nasmijao i samoborsku publiku! 

DSC_8324 (1).jpg

''STEFANOVSKI I V3 TRIO'' - BiH turneja 

Obožavatelje akustične gitare i najbolje svirke imali su priliku u ožujku uživati su u magičnim zvucima gitare neponovljivog glazbenika Vlatka Stefanovskg u pratnji V3 tria u čak pet bh. gradova - u  Zenici, Gračanici, Sarajevu, Tuzli i Mostaru, te se uživo uvjeriti zbog čega je Stefanovski  svsrtan u top 100 gitarista na svijetu!  Stefanovski i V3 trio pokazali su Bosni i Hercegovini svoje umijeće kombinirajući instrumentalni rock, etno jazz, blues i jazz fusion, stvarajući zanimljive i prelijepe zvučne pejzaže. 

9ED89E84-B295-4FCB-B86E-A3168F90FFC2_edited.jpg
IMG-20220418-WA0012.jpg
IMG-20220418-WA0012.jpg

ŽELJKO JOKISMOVIĆ U ARENI ZAGREB! 

 ​

Željko Joksimović  u Zagrebu je nastupio nakon više od 500 dana pauze, te okupio nevjerojatan broj od 15 tisuća obožavatelja i poklonio im koncert koji će se dugo pamtiti.  Joksimović je ovim trosatnim spektaklom bez pauze još jednom potvrdio status jednog od najpopularnijih glazbenika u regiji. 

DSC_8324 (1).jpg

Anđelka Prpić sa predstavom ''ŠTA ME SNAĐE''  ponovno gostovala u Hrvatskoj

Simpatična Anđelka Prpić koja je stekla veliku regionalnu popularnost s hit serijom "Andrija i Anđelka" i dalje puni kazališne sale širom regije sa svojom monodramom "Šta me snađe", pa je tako ovoga travnja napunila Centar Gervais u Opatiji, te odmah idućeg dana Tvornicu kulture u Zagrebu.  Još jednim gostovanjem u Hrvatskoj Anđelka je u predstavi u kojoj glumi 12 lica pokazala neospornu glumačku veličinu. 

D7CF5015-7EFB-4442-8585-7AB1F4BBFA9F.JPG
IMG-20220418-WA0012.jpg
Klape Pula ljeto 2022 33.jpeg

VEČER KLAPSKE PJESME U PULSKOJ ARENI 

 ​

Slavne klape Cambi i Iskon, izvrsne klape Šufit i Sv. Juraj HRM iz Splita, dubrovačka klapa Kaše, riječka ženska klapa Luka te klapa Vinčace iz Novog Vinodolskog napunile su pulsku arenu i pretvorile ju na jednu večer u malo mediteransko mjesto. Nastupom duljim od dva sata, pod voditeljskom palicom Branka Uvodića, klape su posjetitelje odvele na putovanje najljepšom hrvatskom glazbenom tradicijom, od Dubrovnika do Pule.

  • Facebook
  • Instagram