2CELLOS – BEOGRAD - Music Time

2CELLOS – BEOGRAD

Kupi ulaznice

Event

Svjetska glazbena atrakcija održala spektakularni koncert!

Reputaciju svjetske glazbene atrakcije, dvojac čelista iz Hrvatske poznatiji kao „2Cellos“ opravdao je spektakularnim nastupom u podnožju Beogradske tvrđave. Luka Šulić i Stjepan Hauser vitruoznim muziciranjem oduševili su 15.000 obožavatelja koji su iz cijele regije stigli na beogradski koncert.

Prije nastupa glavnih zvijezda večeri publika se zagrijala uz izuzetni glasa gospel i jazz pjevačice Ive Ikon, a potom i rifove najmlađeg poznatog rokera u Srbiji, Džonija Rankovića.
Temperatura u publici je naglo skočila kada su poput rok zvijezda Luka i Stjepan kročili na pozornicu,ali početak koncerta bio je rezerviran za romantične duše.

Obrade tema iz remek-djela filmske umjetnosti, kao što je broj Mjesečeva rijeka ili glavne glazbene teme iz Kuma, Vatrenih kočija, Kišnog čoveka, gosti iz Hrvatske odsvirali su u pratnji vrhunskih beogradskih glazbenika među kojima su bili i članovi Beogradske filharmonije.

Kupi ulaznice
Dana
Sati
Minuta
Sekunda
×

Prijavite se na newsletter

U našem najnovijem newsletteru donosimo vam najuzbudljivije vijesti i događanja iz svijeta glazbe, kazališta i koncerata. Spremni ste za glazbene avanture koje će obogatiti vaše iskustvo?