2CELLOS I ZAGREBAČKA FILHARMONIJA - Music Time

2CELLOS I ZAGREBAČKA FILHARMONIJA

Kupi ulaznice

Event

Još jedan odličan koncert u Kombank Areni u Beogradu!

Proslavljeni violončelistički dvojac 2CELLOS, trijumfirao je u rasprodanoj Kombank Areni u Beogradu ispred 15 tisuća ljudi!
Dvosatni spektakl producirao je Tomislav Kašljević. Koncertom u Kombank Areni 2CELLOS su promovirali svoj tek objavljeni album “Score”, koji je snimljen s Londonskim simfonijskim orkestrom i na kojem su obradili popularne filmske glazbene teme, a Luka i Stjepan potpisuju produkciju albuma, zajedno s Nickom Patrickom.

Cellosi su koncert otvorili temom iz filma Vatrene kočije. Nakon čega su nanizali druge skladbe s novog albuma “Score”, najpopularnije filmske teme iz filmova Kum, Hrabro srce, Titanik, Igra prijestolja i drugih. Posebno su oduševili skladbom “Now We are Free” iz filma Gladijator. Arena se gotovo zatresla od pljeska i povika oduševljenja kada su uz posebne efekte i sjajnu pirotehniku odsvirali hit benda AC/DC – „Thunderstruck“.Nisu izostali ni “Smooth Criminal“ Michaela Jacksona, “Smells Like Teen spirit” Nirvane, „Satisfaction“ Rolling Stonesa i mnoge druge uspješnice.

Kupi ulaznice
Dana
Sati
Minuta
Sekunda
×

Prijavite se na newsletter

U našem najnovijem newsletteru donosimo vam najuzbudljivije vijesti i događanja iz svijeta glazbe, kazališta i koncerata. Spremni ste za glazbene avanture koje će obogatiti vaše iskustvo?