QUEEN REAL TRIBUTE SYMPHONY”u Lisinskom i Cankarjevom domu - Music Time

QUEEN REAL TRIBUTE SYMPHONY”u Lisinskom i Cankarjevom domu

Kupi ulaznice

Event

Radi se o bendu koji svojim fantastičnim zvukom i energičnim nastupom istinski podsjeća na slavni britanski sastav na čelu s legendarnim Freddie Mercuryjem. Načinom kako Queen Real Tribute pristupa na pozornici zaradili su status najboljeg Queen tribute benda na svijetu.

Hitovi kao što su „Show must go“, „Bohemian Rhapsody“, „We are the champions“ u izvedbi Queensa ponovo će se oživjeti u sastavu profesionalnih glazbenika koji su svirali s najvećim i najpoznatijim zvijezdama s područja bivše Jugoslavije. Od njihovog nastanka pa sve do dana današnjeg, ovaj bend je nizao fantastične uspjehe. Tijekom 2007. i 2008. Godine održali su niz koncerata diljem Europe što ih je stavilo na svjetsku mapu. Naredne godine dobili su silna priznanja gdje su stekli veliku međunarodnu reputaciju, pa su samim time imali velike turneje, primjerice u Brazilu su imali 70 koncerata na 4 turneje, dok su u ljeto 2012. Godine u Beogradu održali nastup pred nešto više od 60 tisuća ljudi.

Kupi ulaznice
Dana
Sati
Minuta
Sekunda
×

Prijavite se na newsletter

U našem najnovijem newsletteru donosimo vam najuzbudljivije vijesti i događanja iz svijeta glazbe, kazališta i koncerata. Spremni ste za glazbene avanture koje će obogatiti vaše iskustvo?