SEDMI ”SEVDAH U LISINSKOM” - Music Time

SEDMI ”SEVDAH U LISINSKOM”

Kupi ulaznice

Event

Tradicionalni godišnji (sedmi po redu) koncert ‘Sevdah u Lisinskom’ održan je 10. studenog 2014. u prepunoj koncertnoj dvorani ‘Vatroslav Lisinski’.

Velikani sevdaha oduševili su publiku, a koncert je zbog posjećenosti oborio rekord posjećenosti dvorane koju je publika ispunila do posljednjeg mjesta. Uz Hanku Paldum i miljenike publike Nedžada Salkovića i Seju Pitića, publiku su oduševili Reuf Feković i Mersa Miljković, a zvijezde večeri bili su i mladi pjevači i izvođači sevdalinki.

Producent koncerta Tomislav Kašljević ove je godine uz vrhunske pjevače odlučio upotpuniti doživljaj na sceni Lisinskog jedinstvenom scenografijom tuzlanskog umjetnika Harija Ejubovića, a scenografija je za prigodu koncerta dovezena iz Bosankog kulturnog centra iz Tuzle. Koncert ‘Sevdah u Lisinskom’ završio je izlaskom svih pjevača na scenu i s pjesmom ‘zvijezda pjeva mjeseca’, a valja naglasiti da je, baš kao i prethodnih godina, bio rasprodan već tjedan dana prije održavanja.

Kupi ulaznice
Dana
Sati
Minuta
Sekunda
×

Prijavite se na newsletter

U našem najnovijem newsletteru donosimo vam najuzbudljivije vijesti i događanja iz svijeta glazbe, kazališta i koncerata. Spremni ste za glazbene avanture koje će obogatiti vaše iskustvo?