top of page
Anđelka: Šta me snađe
Anđelka: Šta me snađe

uto, 26. tra

|

Centar Gervais

Anđelka: Šta me snađe

Simpatična Anđelka Prpić koja je stekla veliku regionalnu popularnost s hit serijom "Andrija i Anđelka" oduševljava monodramom "Šta me snađe"

Registration is closed
See other events

Time & Location

26. tra 2022. 20:00

Centar Gervais , Ul. Nikole Tesle 5, 51410, Opatija, Croatia

About the event

Šarmantna Anđelka, u ovoj predstavi igra Jovanku Joku Jakovljević, 32-godišnju bankaricu koja gradi karijeru u surovom korporativnom svijetu. Sasvim slučajno se našla pred dilemom: čast i bračna vjernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može da riješi sama, u tome joj pomaže čitava vojska likova stvarajući još veću konfuziju u njenoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njezinu sobu. Ovaj svijet je skrojen tako naopako, da izgleda da je svaka žena bar jednom naletjela na svog Harvey Weinstein. Zadovoljstvo je njegovo, kajanje njeno...

Anđelka je u protekle dvije godine uradila niz veoma dobrih i zapaženih projekata. Bila je glavni protagonista psihološkog trilera "Jedini izlaz" od kojeg je urađena i i gledana serija.Igrala je u najnovijem filmu Srđana Dragojevića pod nazivom "Nebesa", u serijama Azbuka našeg života, Radio Mileva, Nek ide život, a 2019. godine je bila jedan od glavnih aktera serije "Ne diraj mi mamu" tvoraca jedne od najpopularnijih serija regiona "Lud, zbunjen, normalan". Ovih dana u Hrvatskoj snima mini humorističku seriju sa zagrebačkim kolegom Reneom Bitorajcem.

Dramski tekst za komediju "Šta me snađe" potpisuje jedan od popznatijih regionalnih dramskih pisaca i scenarista Nebojša Romčević, dok je za režiju zadužen proslavljeni glumac, glazbenik i redatelj Branko Đurić Đuro.

Share this event

bottom of page