top of page
Bajaga i Instruktori
Bajaga i Instruktori

sri, 24. kol

|

Makarska, Ljetno kino

Bajaga i Instruktori

Bajaga i Instruktori napokon stižu u Makarsku gdje će nastupiti u Ljetnom kinu, u srijedu 24. kolovoza 2022. u 21 sat. Ulaznice su u prodaji preko sustava Eventim i Croatia Tickets i u agenciji Marivaturist.

Registration is closed
See other events

Time & Location

24. kol 2022. 21:00

Makarska, Ljetno kino, 21300, Makarska, Croatia

About the event

Kroz više od 30 godina postojanja, kultni pjevač, gitarist i autor Momčilo Bajagić – Bajaga svojim se pjesmama zauvijek upisao u srca mnogih generacija obožavatelja. Veliki Bajagin samostalni koncert u Makarskoj, zakazan je za 24. kolovoza 2022. godine gdje će publika imati priliku čuti nove ali i legendarne stare hitove, stvarane kroz dugi niz godina među koje se svakako ubrajaju 'Tišina', 'Ti se ljubiš (na tako dobar način)', 'Zažmuri', 'Plavi Safir', 'Dobro jutro džezeri', 'Muzika na struju', '220 u voltima', 'Tamara', 'Sa druge strane jastuka' i mnogi drugi. Kao i svi bendovi, Bajaga i Instruktori jedva čeka stati na pozornicu i osjetiti adrenalin koncerta, ljubav publike i sreću jer konačno imaju priliku zasvirati! Bajaga i Instruktori bez sumnje su jedan od najvećih pop-rock bendova u regiji.

Nakon šest godina diskografske pauze, Bajaga i Instruktori u travnju 2019 godine predstavili svoj dvanaesti album 'U sali lom' s kojeg je već objavljeno nekoliko uspješnih singlova. Početak 2020.  obilježio je novi hit pod imenom „Darja“ koji je Bajaga pjevao u duetu s poznatim srpskim glumcem Milošem Bikovićem i koja će po svemu sudeći postati veliki hit, kao i njegove stare pjesme koje je radio za film „Moji drugovi“, „Ni na nebu ni na zemlji“ i „Pada vlada“.

Ulaznice su u prodaji preko sustava Eventim i Croatia Tickets i u agenciji Marivaturist.

NAPOMENA: Cijena ulaznica na dan koncerta iznosit će 200 kn.

Share this event

bottom of page