top of page
Bajaga i Instruktori
Bajaga i Instruktori

Mon, Aug 22

|

Opatija, Ljetna pozornica

Bajaga i Instruktori

Bajaga i Instruktori napokon stižu u Opatiju gdje će nastupiti na Ljetnoj pozornici, 22. kolovoza, u sklopu Kolovozfesta.

Registration is closed
See other events

Vrijeme i lokacija

Aug 22, 2022, 9:30 PM

Opatija, Ljetna pozornica, Zert ul. 6a, 51410, Opatija, Croatia

Event

Bajaga i Instruktori bez sumnje su jedan od najvećih pop-rock bendova u regiji. Kroz više od 30 godina postojanja, kultni pjevač, gitarist i autor Momčilo Bajagić – Bajaga svojim se pjesmama zauvijek upisao u srca mnogih generacija obožavatelja.  Publika će na koncertu imati prilike čuti nove i mnoge stare hitove, stvarane kroz dugi niz godina među koje se svakako ubrajaju 'Tišina', 'Ti se ljubiš (na tako dobar način)', 'Zažmuri', 'Plavi Safir', 'Dobro jutro džezeri', 'Muzika na struju', '220 u voltima', 'Tamara', 'Sa druge strane jastuka' te uživati u staroj dobroj Bajaginoj energiji.

Nakon šest godina diskografske pauze, Bajaga i Instruktori u travnju 2019 godine predstavili svoj dvanaesti album 'U sali lom' s kojeg je već objavljeno nekoliko uspješnih singlova.

 Na albumu je devet pjesama, 'Savršen dan', 'U sali lom', 'Bilo bi lako', 'Može da te ubije grom', 'Rekla si', 'Loše napisan dan', 'Severac', 'Nikada te više neću zvati', 'Noćima sanjam', a završava bonus pjesmom 'Kad mesec prospe rekom srebra sjaji' na kojoj sudjeluje grupa Point Blank , a gitaru svira Dragi Jelić (YU grupa). Početak 2020.  obilježio je novi hit pod imenom „Darja“ koji je Bajaga otpjevao sa poznatim srpskim glumcem Milošem Bikovićem i koja će po svemu sudeći postati veliki hit, kao i njegove stare pjesme koje je radio za film „Moji drugovi“, „Ni na nebu ni na zemlji“ i „Pada vlada“.

Ulaznice se mogu kupiti preko sustava Mojekarte.hr te Eventim.hr.

NAPOMENA: Cijena ulaznica na dan koncerta iznosit će 200 kn.

Podijeli

bottom of page