top of page
Dejt
Dejt

Tue, Aug 02

|

Trogir, Kula Kamerlengo

Dejt

Autorska monodrama „Dejt“ glumice Sandre Silađev predstavit će se publici u Trogiru 2. kolovoza u kuli Kamerlengo, s početkom u 21 sat. Ulaznice možete kupiti u TZ Trogir i sustavu Eventima.

Registration is closed
See other events

Vrijeme i lokacija

Aug 02, 2022, 9:00 PM

Trogir, Kula Kamerlengo, Obala bana Berislavića, 21220, Trogir, Croatia

Event

U ovoj predstavi, Sandra Silađev nalazi se u ulozi sredovječne gospođe i samohrane majke Olivere Živković koja je izašla na zakazani ljubavni sastanak, ali njezin „dejt“ se ne pojavljuje.

Olivera dakle čeka: Koga i što? Hoće li saznati rezultate svojih zdravstvenih nalaza? Hoće li otkriti koji je smisao braka i zaklinjanja na vječnu ljubav? Kako Olivera tretira majčinstvo i tumači položaj žene u današnjem društvu? Hoće li shvatiti zašto je dužina haljine i visina štikle obrnuto proporcionalna jačini morala? Hoće li saznati da li su kafići prilagođeni potrebama osoba s invaliditetom? Da li je svijet sigurno mjesto za tinejdžerke? Da li je bolje biti plaćena ili neplaćena domaćica? Kako samohrana majka u isto vrijeme i doji bebu i ide na posao?

Olivera Živković se osjeća kao dama, usidjelica, raspušteni, ali čak i kao udovica mada joj nije nitko preminuo. Izluđena je kategorizacijama i čudnim odnosima između ljubavnik u 21. Stoljeću. Smatra kako ne traži puno od života, samo ono jednostavno što svaki odrasli pojedinac želi za sebe – pronalazak srodne duše.

Ima li je za Oliveru u “ovom cijelom svijetu”? Ili barem na internetu?

Publika će biti u prilici pratiti tijek Oliverinih misli, ali i da pomogne u odgovorima na neka od pitanja tijekom specijalnog Q&A epiloga.

VAŽNA NAPOMENA: Zbog autorskih prilikom  izvođenja nije dozvoljeno ni audio ni video snimanje kao ni fotografiranje! Ova monodrama nije za maloljetne osobe jer se vulgarnost i prostačka retorika koriste kao instrument koji se prikazuju dupli standardi, nametnuti prije svega ženama dok je sa sobom važno ponijeti DOBRO RASPOLOŽENJE. ☺

Podijeli

bottom of page