top of page
Đurologija by Branko Đurić Đuro u Opatiji
Đurologija by Branko Đurić Đuro u Opatiji

Thu, Nov 25

|

Opatija

Đurologija by Branko Đurić Đuro u Opatiji

Registration is closed
See other events

Vrijeme i lokacija

Nov 25, 2021, 8:00 PM

Opatija, Ul. Nikole Tesle 5, 51410, Opatija, Croatia

Event

VAŽNA OBAVIJEST:

Za prisustvovanje predstavi, uz kupljenu ulaznicu, treba priložiti COVID potvrdu u elektronskom ili pisanom obliku. Na ulazu će se obavljati i nužno brzo antigensko testiranje, o trošku organizatora (besplatno za posjetitelje).

Ulazak na predstavu moguć je SAMO I ISKLJUČIVO uz predočenje COVID POTVRDE ili uz BRZO ANTIGENSKO TESTIRANJE (koje će se obavljati besplatno na ulazu, o trošku organizatora predstave).

Branko Đurić Đuro sa svojom autorskom predstavom „Đurologija“ obora rekorde gledanosti u svijetu kazališta i stand-up komedije u našoj regiji! „Đurologija“ je u dosadašnjem  postojanju igrana više od 450 puta i vidjelo ju je preko 350.000 posjetitelja te još uvijek ne prestaje oduševljavati publiku i puniti dvorane diljem regije.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom, koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima „Top lista nadrealista'' i „Audicija'', Branko Đurić Đuro kroz „Đurologiju“ zaista pruža ono najbolje od sebe. Svojevrsni (anti)stand up show „Đurologija“, kako ga i sam Đuro voli nazivati, je u stvari zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebasan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu. Karizmatični Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom kao glumac, redatelj, kantautor i rock glazbenik, Branko Đurić Đuro u „Đurologiji“ zaista objedinjuje sve svoje umjetničke uloge te pruža publici 90-minutni show bez premca!

Stoga ne propustite još jednu nezaboravnu izvedbu Branka Đurića Đure, ovoga puta u Opatiji, Centar Gervais, 25. Studenog s početkom u 20 sati.

Ulaznice dostupne u sustavima Eventim, Mojekarte.hr i na blagajnama dvorane.

Podijeli

bottom of page