top of page
Đurologija by Branko Đurić Đuro u Samoboru
Đurologija by Branko Đurić Đuro u Samoboru

Thu, Mar 24

|

Centar za mlade ''Bunker''

Đurologija by Branko Đurić Đuro u Samoboru

Anti stand up show zbirka je intimnih razmišljanja i pogleda na život koje Đuro prepričava na iskren i urnebasan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu.

Registration is closed
See other events

Vrijeme i lokacija

Mar 24, 2022, 8:00 PM

Centar za mlade ''Bunker'', Ulica Savke Dabčevič 8, Samobor

Event

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom, koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima „Top lista nadrealista'' i „Audicija'', Branko Đurić Đuro kroz „Đurologiju“ zaista pruža ono najbolje od sebe.  Svojevrsni (anti)stand up show „Đurologija“, kako ga i sam Đuro voli nazivati, je u stvari zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebasan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu.Karizmatični Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom kao glumac, redatelj, kantautor i rock glazbenik, Branko Đurić Đuro u „Đurologiji“ zaista objedinjuje sve svoje umjetničke uloge te pruža publici 90-minutni show bez premca!

Branko Đurić Đuro sa svojom autorskom predstavom „Đurologija“ obara rekorde gledanosti u svijetu kazališta i stand-up komedije u našoj regiji! „Đurologija“ je u dosadašnjem  postojanju igrana više od 450 puta i vidjelo ju je preko 350.000 posjetitelja te još uvijek ne prestaje oduševljavati publiku i puniti dvorane diljem regije.  

Podijeli

bottom of page