top of page
Đurologija by Branko Đurić Đuro
Đurologija by Branko Đurić Đuro

Sat, Jun 25

|

Banja Luka, Kastel

Đurologija by Branko Đurić Đuro

Zašto je predstava Đurologija najgledanija predstava u cijeloj regiji provjerite 25. lipnja 2022. u Banja Luci na tvrđavi Kastel.

Tickets are not on sale
See other events

Vrijeme i lokacija

Jun 25, 2022, 9:00 PM

Banja Luka, Kastel, Q58R+J7M, Banja Luka 78000, Bosnia and Herzegovina

Event

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom, koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima „Top lista nadrealista'' i „Audicija'', Branko Đurić Đuro kroz „Đurologiju“ zaista pruža ono najbolje od sebe. Svojevrsni (anti)stand up show „Đurologija“, kako ga i sam Đuro voli nazivati, je u stvari zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebasan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu. Karizmatični Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom kao glumac, redatelj, kantautor i rock glazbenik, Branko Đurić Đuro u „Đurologiji“ zaista objedinjuje sve svoje umjetničke uloge te pruža publici 90-minutni show bez premca!

Branko Đurić Đuro sa svojom autorskom predstavom „Đurologija“ obara rekorde gledanosti u svijetu kazališta i stand-up komedije u našoj regiji! „Đurologija“ je u dosadašnjem  postojanju igrana više od 450 puta i vidjelo ju je preko 350.000 posjetitelja te još uvijek ne prestaje oduševljavati publiku i puniti dvorane diljem regije.  Stoga ne propustite još jednu nezaboravnu izvedbu Branka Đurića Đure, ovoga puta u Banjaluci, 25. juna na tvrđavi Kastel, s početkom u 21 sat.

Ulaznice dostupne u sistemu kupikartu.ba i na platou ispred Boske.

Podijeli

bottom of page