top of page
Gipsy Kings na Sustipanu
Gipsy Kings na Sustipanu

Wed, Aug 30

|

Split

Gipsy Kings na Sustipanu

Sa svojom energičnom mješavinom ritmovima flamenca, rumbe, salse, popa i različitih tradicionalnih narodnih pjesama, među kojima će se naći i popularne Volare, Baila Me, Bem Bem Maria, A Mi Manera i Bamboleo.

Registration is closed
See other events

Vrijeme i lokacija

Aug 30, 2023, 9:00 PM

Split, Sustipan, 21000, Split, Hrvatska

Event

Tijekom tri dana programa, u kojem će svatko pronaći nešto za sebe, čaroban spoj intimne atmosfere i jedinstvene lokacije uz dobro poznate zvukove učinit će festival "S okusom soli..." događajem koji se ovog ljeta jednostavno ne propušta! Sustipan će tih dana postati mjesto spajanja dobro poznatih starih melodija i suvremenih glazbenih aranžmana.

Prvu večer, 30. kolovoza, u 21 sat otvoritit koncert virtuoza Vlatka Stefanovskog i V3 Tria. Jedan od najznačajnijih jazz-rock gitarista ovog dijela Europe, svjetski poznat po svojim nevjerojatnim izvedbama na gitarama, nastupa s rock dodatkom bas gitare, bubnjeva i mladenačke energije V3 Tria. Zajedničkim nastupom pokazat će svoje umijeće kombinirajući instrumentalni rock, etno jazz, blues i jazz fusion, stvarajući zanimljive i prelijepe zvučne pejzaže.

Treće večeri,1 rujna, u 21 sat nastupit će legendarni sastav Bajaga & Instruktori. Jedan od komercijalno najuspješnijih pop-rock sastava s prostora bivše države, čija popularnost ni danas ne jenjava, podsjeti će na neke od svojih najpoznatijih hitova kao što su Tišina, Plavi safir, Godine prolaze

Ne propustite glazbeni događaj ljeta - festival “S okusom soli…”! Ulaznice za svaku koncertnu večer posebno mogu se kupiti preko sustava Eventim i Croatia Tickets te na samom ulazu na dan koncerta.

Podijeli

bottom of page