top of page
Hotel 88 u Zagrebu u 18 sati
Hotel 88 u Zagrebu u 18 sati

Mon, Apr 24

|

Kerempuh, Zagreb

Hotel 88 u Zagrebu u 18 sati

Ekipa ove hit predstave, među kojima je i Milan Marić, koji se proslavio ulogom Tome Zdravkovića u filmu Toma, zaigrat će 24. travnja u Kerempuhu s početkom u 18:00.

Registration is closed
See other events

Vrijeme i lokacija

Apr 24, 2023, 6:00 PM – 7:30 PM

Kerempuh, Zagreb, Prolaz Fadila Hadžića 3, 10000, Zagreb, Croatia

Event

Hotel 88 romantična je priča koja predstavlja jedinstveni spoj suvremenog ambijentalnog teatra i tradicionalne komedije situacije. Predstava je rađena po motivima teksta “Privatni životi” Noela Kauarda, adaptaciju i režiju potpisuje Staša Koprivica, a producent je Ljubomir Dorontić. U predstavi igraju Tamara Krcunović, Anđela Jovanović, Milan Marić i Vladimir Aleksić.

Radnja predstave prati Viktora i Anu koji dolaze u luksuzni hotel na moru kako bi tu proveli savršen medeni mesec. Sandra i Marko dolaze u taj isti hotel, sa potpuno istim ciljem. Sve bi to bilo vrlo ljupko i romantično da Viktorova Ana i Sandrin Marko nisu prethodno bili u vrlo burnom braku. Tokom jedne jedine noći u Hotelu 88, životi ovo četvero ljudi u jednoj će večeri doživjeti  strašne, ali i urnebesne promjene.

Podsjetimo, ovo je treći put da predstava gostuje u Zagrebu, a zagrebačka premijera u prosincu u Tvornici Kulture, okupila je preko 800 gledatelja. Ulaznice su dostupne na mojekarte.hr.

Trajanje predstave: 90 minuta

Podijeli

bottom of page