top of page
Kakva ti je žena, takav ti je život
Kakva ti je žena, takav ti je život

pon, 25. srp

|

Trogir, Kula Kamerlengo

Kakva ti je žena, takav ti je život

Je li uvijek na početku veze prvo strast, pa onda krah? Koliko brak mijenja ljude i samu vezu? Jeste li u braku ili u mraku? – sva ta, ali i mnoga druga pitanja, otvorit će Dragan Marinković Maca u autorskoj predstavi "Kakva ti je žena, takav ti je život" 25. srpnja 2022, u kuli Kamerlengo, u Trogir

Registration is closed
See other events

Time & Location

25. srp 2022. 21:00

Trogir, Kula Kamerlengo, Obala bana Berislavića, 21220, Trogir, Croatia

About the event

Priča je to o čovjeku koji se odmah nakon razvoda zaputi u kafanu, nakon što ga žena izbaci iz kuće te odluči s publikom podijeliti svoju životnu priču. Ovaj naslov je ujedno i peta autorska predstava popularnog glumca i komičara.

Osim o uvijek aktualnim pitanjima o ljubavi, ovo će vas monodrama natjerati da razmislite dobro o sebi ali i o svijetu koji vas okružuje. "To je tema koja se tiče svih nas; oslikavanje stvarnosti muško-ženskih odnosa i vremena u kojem živimo. Komedija je to kad gledaš sa strane, ali kad se sam nađeš u konfliktu s dragom osobom, to je najveća tragedija. U životu smo uvijek na neki način i pacijenti i terapeuti. Kad gledaš druge uvijek si "pametan", i pitaš se čemu svađa, pa misliš da se to sve može riješiti i drugačije, ali kada se sam nađeš u takvoj situaciji, onda je to već druga priča'' riječi su kojim vlastitu predstavu, ali i problematiku kojom se bavi opisuje Dragan Marinković.

Share this event

bottom of page