top of page
Kakva ti je žena, takav ti je život - NOVI DATUM - Odgođeno s 27.07.2022.
Kakva ti je žena, takav ti je život - NOVI DATUM - Odgođeno s 27.07.2022.

Wed, Aug 31

|

Dubrovnik, Kino Slavica

Kakva ti je žena, takav ti je život - NOVI DATUM - Odgođeno s 27.07.2022.

Je li uvijek na početku veze prvo strast, pa onda krah? Koliko brak mijenja ljude i samu vezu? Jeste li u braku ili u mraku? – sva ta, ali i mnoga druga pitanja, otvorit će Dragan Marinković Maca u autorskoj predstavi "Kakva ti je žena, takav ti je život" .

Registration is closed
See other events

Vrijeme i lokacija

Aug 31, 2022, 9:00 PM

Dubrovnik, Kino Slavica, Ul. branitelja Dubrovnika 42, 20000, Dubrovnik, Croatia

Event

Poštovana publiko,

Obavještavamo Vas da je predstava “Kakva ti je žena, takav ti je život” Dragana Marinkovića Mace, koja se trebala održati 27. srpnja u 21 sat u Kinu Slavica u Dubrovniku, odgođena zbog vremenskih neprilika za kasniji datum - održat će se 31. kolovoza na istoj lokaciji, u Kinu Slavica u Dubrovniku, u 21 sat. Sve ulaznice kupljene za predstavu 27. srpnja vrijedit će za novi datum. Svi kupci ulaznica za predstavu 27. srpnja imaju pravo vratiti ih i dobiti povrat novca u roku od 7 dana, počevši od danas, tj. najkasnije do 4. kolovoza. Molimo kupce koji žele izvršiti povrat da kontaktiraju prodajno mjesto na kojem su ulaznice kupljene, u Luži ili sustavu Eventim.hr, a kupci koji su karte kupili na ulazu povrat novca mogu dobiti u Luži. Nadamo se da ćemo Vas vidjeti na predstavi “Kakva ti je žena, takav ti je život” 31. kolovoza u kinu Slavica u Dubrovniku u 21 sat.

Priča je to o čovjeku koji se odmah nakon razvoda zaputi u kafanu, nakon što ga žena izbaci iz kuće te odluči s publikom podijeliti svoju životnu priču. Ovaj naslov je ujedno i peta autorska predstava popularnog glumca i komičara.

Osim o uvijek aktualnim pitanjima o ljubavi, ovo će vas monodrama natjerati da razmislite dobro o sebi ali i o svijetu koji vas okružuje. "To je tema koja se tiče svih nas; oslikavanje stvarnosti muško-ženskih odnosa i vremena u kojem živimo. Komedija je to kad gledaš sa strane, ali kad se sam nađeš u konfliktu s dragom osobom, to je najveća tragedija. U životu smo uvijek na neki način i pacijenti i terapeuti. Kad gledaš druge uvijek si "pametan", i pitaš se čemu svađa, pa misliš da se to sve može riješiti i drugačije, ali kada se sam nađeš u takvoj situaciji, onda je to već druga priča'' riječi su kojim vlastitu predstavu, ali i problematiku kojom se bavi opisuje Dragan Marinković.

Podijeli

bottom of page