top of page
 KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT - OPATIJA
 KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT - OPATIJA

Mon, Jun 28

|

Ljetna Pozornica

KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT - OPATIJA

Hit komedija Dragana Mace Marinkovića

Registration is Closed
See other events

Vrijeme i lokacija

Jun 28, 2021, 9:30 PM

Ljetna Pozornica, Opatija

Event

REGIONALNA HIT KOMEDIJA FANTASTIČNOG DRAGANA MARINKOVIĆA MACE “KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT”, DOLAZI U VAŠ GRAD POVODOM LJETNE TURNEJE 2021!

28.06. OPATIJA, LJETNA POZORNICA

29.06. PULA, KAŠTEL

27.07. DUBROVNIK, KINO SLAVICA

28.07. MAKARSKA, LJETNO KINO

29.07. TROGIR KULA KAMERLENGO

HIT KOMEDIJA “Kakva ti je žena, Takav ti je život” će Vas natjerati da razmislite dobro o sebi i o svijetu koji Vas okružuje. Maca kroz predstavu publici otkriva kako zapravo treba izgledati dobar i uspješan brak.

Volimo li da nas vole ili volimo voljeti? Je li uvijek na početku veze prvo strast, pa onda krah? Koliko brak mijenja ljude i samu vezu? U braku ili u mraku?

Peta autorska predstava Dragana Marinkovića Mace, u samo 20 mjeseci postojanja oborila je sve rekorde gledanosti. Na turnejama po Hrvatskoj, Bosni I Hercegovini, Srbiji ali I Europi, predstava je oduševila više od 60.000 gledatelja.

Ova predstava ozbiljno utječe na psihofizičko stanje cijelog organizma. Izaziva bolove u trbuhu -od smijeha. Izaziva i veliku količinu suza-od smijeha.  Odgovore na vječna pitanja o odnosu između muškarca i žene, Dragan Marinković-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.

Kakva ti je žena-takav ti je život predstava je koja će Vas oraspoložiti, nasmijati, zabaviti i zasigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim.Gledanje predstave je džabe. Samo se karta plaća. 🙂

SVOJE ULAZNICE NABAVITE NA VRIJEME I DOĐITE PROVESTI NEZABORAVNIH 120 MINUTA PROŽETIH SMIJEHOM I POZITIVNOM ENERGIJOM!

ULAZNICE U SUSTAVU: MOJEKARTE.HR I EVENTIM.HR

Podijeli

bottom of page