top of page
"Kakva ti je žena, takav ti je život", Tvornica Kulture Zagreb
"Kakva ti je žena, takav ti je život", Tvornica Kulture Zagreb

ned, 05. pro

|

Zagreb

"Kakva ti je žena, takav ti je život", Tvornica Kulture Zagreb

Registration is closed
See other events

Time & Location

05. pro 2021. 20:00

Zagreb, Šubićeva ul. 2, 10000, Zagreb, Croatia

About the event

VAŽNA OBAVIJEST:

Za prisustvovanje predstavi, uz kupljenu ulaznicu, treba priložiti COVID potvrdu u elektronskom ili pisanom obliku. Na ulazu će se obavljati i nužno brzo antigensko testiranje, o trošku organizatora (besplatno za posjetitelje).

Ulazak na predstavu moguć je SAMO I ISKLJUČIVO uz predočenje COVID POTVRDE ili uz BRZO ANTIGENSKO TESTIRANJE (koje će se obavljati besplatno na ulazu, o trošku organizatora predstave).

Autorska predstava neponovljivog Dragana Marinkovića Mace “Kakva ti je žena, takav ti je život” odavno je osvojila publiku diljem cijele regije.

Popularni glumac i komičar održao je predstavu u Tvornici kulture 17. listopada, a zbog velikog interesa gledatelja, dolazi ponovo u Zagreb, točnije u Tvornicu kulture 05. prosinca s početkom u 20 sati.

Publika diljem regije uvjerila se u Marinkovićem komičan pristup iznošenja priče o muško-ženskim odnosima i surovoj svakodnevnici s poučnom porukom o tome kako je ljubav ipak smisao života. Na sebi svojstven način, Dragan Marinković svojoj publici približava priču o čovjeku koji se nakon razvoda zaputi u kafić i počinje preispitivati svoj život.

Maca kroz predstavu publici otkriva kako zapravo treba izgledati dobar i uspješan brak: “Ljubav nije posjedovanje, ljubav je uvažavanje. Mnogi pokušavaju da igraju na blef, no to ne uspijeva. Sloboda je jedna od najljepših vrijednosti. Većina žena očekuje da se njihov muž promijeni, ali muškarac kada uđe u brak očekuje da se njegova žena nikada ne promijeni. Mi smo na malo banalan način pokazali kako brak zapravo izgleda'', otkrio je glumac.

Osigurajte svoje ulaznice za predstavu na vrijeme u sustavu Eventim te provedite nezaboravnih 120 minuta.

Obavezno je priložiti i COVID potvrdu, a ukoliko niste cijepljeni možete se testirati u sklopu

Tvornice te je potpuno besplatno.

Share this event

bottom of page