top of page
Klapa Rišpet - Festival "S okusom soli"
Klapa Rišpet - Festival "S okusom soli"

Thu, Aug 18

|

Split, Sustipan

Klapa Rišpet - Festival "S okusom soli"

Jedna od naših najpoznatijih klapa, Klapa Rišpet, nastupit će 18. kolovoza na Sustipanu u Splitu, u sklopu festivala ''S okusom soli''.

Registration is closed
See other events

Vrijeme i lokacija

Aug 18, 2022, 9:00 PM

Split, Sustipan, Sustipan, 21000, Split, Croatia

Event

“Više od dvije godine prošlo je od našeg velikog koncerta u Spaladium areni i jedva čekamo 18.kolovoz. i novi nastup Rišpeta u Splitu. Nakon ludnice u prepunom Spaladiumu 2020. godine, naša splitska publika će nas ovaj put imati prilike poslušati u intimnoj atmosferi, na čarobnom Sustipanu - u okviru festivala ‘S okusom soli’. Poželjeli smo se svirati doma, a Sustipan je idealno mjesto za divan koncert. Uskoro nam izlazi i novi singl 'Lipo mi je tu', veseli ljetni hit koji ćemo promovirati i na Sustipanu”, istaknuo je Pero Kozomara, producent i skladatelj klape "Rišpet".

Nabrojiti sve hitove klape Rišpeti izdvojiti najdražu pjesmu prepuštamo svakome od vas, ali ono u što smo sigurni je to da ćete garantirano uživati u svakoj minuti, jer uz Peru Kozomaru, Ivu Amulića i kreativnu ekipu iz Rišpeta se slavi, raduje i zaljubljuje. Jedna od naših najnagrađivanijih i najtraženijih klapa, poznata je po svojim stihovima prepunima ljubavi i pjesmama prožetim mediteranskim ugođajem. Možemo zaključiti kako nas u Splitu u srcu kolovoza neminovno čeka još jedan nezaboravan glazbeni doživljaj prepun emocija i prepoznatljivog dalmatinskog temperamenta, koji će itekako ostati upamćen. Čaroban spoj intimne atmosfere, jedinstvene lokacije Sustipana uz dobro poznate zvukove Rišpeta, čine događaj koji se ovog ljeta jednostavno ne propušta.

Na Sustipanu će u sklopu festivala ''S okusom soli'', koji traje od 17. do 20. kolovoza, uz klapu Rišpet nastupiti i Božo Vrećo, Vlatko Stefanovski i V3 Trio i Queen Real Tribute.

Ulaznice za svaku koncertnu večer posebno mogu se kupiti preko sustava Eventim.hr i Croatia Tickets, a na dan koncerata ulaznice će se moći kupiti na samom ulazu.

Podijeli

bottom of page