top of page
KOLOVOZFEST - OPATIJA
KOLOVOZFEST - OPATIJA

pet, 20. kol

|

Ljetna Pozornica

KOLOVOZFEST - OPATIJA

U tri dana programa, Opatija će ugostiti vrhunske glazbenike koji u svojim izvedbama istovremeno prožimaju prošlost i budućnost

Registration is Closed
See other events

Time & Location

20. kol 2021. 21:00 – 23. kol 2021. 23:00

Ljetna Pozornica, Opatija

About the event

„KOLOVOZFEST“

20.08.- 22.08.2021. u 21:30h

OPATIJA- LJETNA POZORNICA

Dana 20.08., održati će se svečano otvaranje i početak festivala  pod nazivom           „KOLOVOZFEST“, novog programa na jednoj od najljepših pozornica u Hrvatskoj- Ljetnoj Pozornici u Opatiji. U tri dana programa, Opatija će ugostiti vrhunske glazbenike koji u svojim izvedbama istovremeno prožimaju prošlost i budućnost. Tako će na trenutak jedinstvena opatijska pozornica, postati mjesto spajanja  dobro poznatih starih melodija i suvremenih glazbenih aranžmana, a publiku će svojom glazbom uvesti u čaroliju Parni Valjak, Bajaga i Instruktori te Crvena Jabuka.

Prvu večer 20. kolovoza, dolazi nam veliki band iz Zagreba- legendarni PARNI VALJAK- jedan od najznačajnijih hrvatskih glazbenih sastava. Band osnovan 1975. godine u Zagrebu sa pjesmama koje vole sve generacije, priprema svoj prvi koncert nakon posljednjeg odsviranog u veljači 2020 godine. Naravno, band je jedva čekao trenutak kada će opet zasvirati svi skupa, kada će konačno izaći pred svoju publiku i zapjevati stare kao i novije, dobro poznate hitove pred splitskom publikom! Kao i svaki put do sada, Parni valjak doći će u pratnji svoje velike produkcijske ekipe, te svojim fanovima pružiti audio vizualni show na najvišim standardima. Parni Valjak is on the road again. Možemo reći konačno!

Druga večer festivala, 21. kolovoza, rezervirana je za jedan je od najvećih pop-rock bendova u regiji - BAJAGA I INSTRUKTORI! Kroz više od 30 godina postojanja, kultni pjevač, gitarist i autor Momčilo Bajagić – Bajaga svojim se pjesmama zauvijek upisao u srca mnogih generacija obožavatelja.

Veliki Bajagin samostalni koncertu Opatiji, zakazan je za subotu, 21. kolovoza 2021. godine kada će publika čuti nove ali i mnoge stare hitove, stvarane kroz dugi niz godina među koje se svakako ubrajaju 'Tišina', 'Ti se ljubiš (na tako dobar način)', 'Zažmuri', 'Plavi Safir', 'Dobro jutro džezeri', 'Muzika na struju', '220 u voltima', 'Tamara', 'Sa druge strane jastuka' i mnogi drugi. Kao i svi bandovi, Bajaga i Istruktori jedva čeka stati na pozornicu i osjetiti adrenalin koncerta, ljubav publike i sreću jer konačno imaju priliku zasvirati!

Treća večer, ujedno i finalna večer ovog jedinstvenog festivala, 22. kolovoza  spremna je za CRVENU JABUKU ! U trideset i pet godina uspješne karijere, Crvena Jabuka je objavila preko dvadeset komercijalnih studijskih albuma i nekoliko kompilacija, a na njihovim hitovima odrastale su mnoge generacije. Krajem 2019. godine brojni obožavatelji jedne od najpopularnijih pop grupa u regiji dočekali su i najnoviji album "Tvrđava". Trideset i pet godina je iza njih, obilježili su mladost nekoliko generacija, stvorili bezvremenske hitove, a svoju dugovječnost i popularnost u regiji tumače iskrenim odnosom prema publici.  Dvadeset i drugi album s petnaest novih pjesama kao i već dobro znani hitovi pjevat će se na koncertu, 22. kolovoza U Opatiji!

Ulaznice za svaku koncertnu večer posebno mogu se kupiti preko sustava Eventim.hr te Entrio.hr, Mojekarte.hr.

Share this event

bottom of page