top of page
Mariza u Lisinskom
Mariza u Lisinskom

Mon, Apr 08

|

Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski

Mariza u Lisinskom

Jedna od najpoznatijih svjetskih pjevačica fada stiže u Lisinski!

Registration is closed
See other events

Vrijeme i lokacija

Apr 08, 2024, 8:00 PM

Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski , Trg Stjepana Radića 4, 10000, Zagreb, Hrvatska

Event

Svjetska fado zvijezda Mariza posljednjih 20 godina osvaja srca ljubitelja glazbe diljem svijeta.

Mariza je svoju impresivnu karijeru započela prije dva desetljeća napredujući od lokalne senzacije u Lisabonu do svjetski poznate zvijezde. Njezin prvi album, "Fado em Mim," objavljen je 2001. i brzo je osvojio međunarodnu scenu, a Mariza je uskoro postala prepoznatljivo ime na najprestižnijim svjetskim pozornicama, uključujući parišku Olympiju, londonski Royal Festival Hall i newyorški Carnegie Hall.

Osim što je nagrađena brojnim platinastim albumima i priznanjima diljem svijeta, Mariza se ističe po svojoj autentičnosti i iznimnom glazbenom talentu. Njezin repertoar čvrsto je ukorijenjen u klasičnom i suvremenom fadu, koji se proširuje uključivanjem kapskih morna, brazilskih i španjolskih klasika te drugih tema koje su joj posebno drage.

Najnovije izdanje, "Mariza Canta Amália," posvećeno je stotoj obljetnici kraljice fada, Amálie Rodrigues. Taj album predstavlja intrigantan kontrapunkt prethodnom albumu s modernijim pristupom koji vješto kombinira trenutno popularne međunarodne glazbene stilove s tradicionalnim elementima.

Ova koncertna poslastica u Lisinskom predstavlja priliku zagrebačkoj publici da doživi čaroliju Marizinog glasa i izraza te da uroni u svijet fada na jedinstven način.

Ulaznice su već u prodaji, a očekuje se da će biti rasprodane brzo, stoga ne propustite priliku doživjeti ovu glazbenu ikonu uživo!

Podijeli

bottom of page