top of page
Mostar Sevdah Reunion
Mostar Sevdah Reunion

Fri, Jul 15

|

Šibenik, tvrđava Sv. Mihovila

Mostar Sevdah Reunion

Jedan od najpoznatijih balkanskih etno sastava, legendarni Mostar Sevdah Reunion 15. srpnja nastupit će u Tvrđavi sv. Mihovil u Šibeniku, na pozornici pod tribinama, s početkom u 21 sat.

Registration is closed
See other events

Vrijeme i lokacija

Jul 15, 2022, 9:00 PM

Šibenik, tvrđava Sv. Mihovila, Zagrađe 21, 22000, Šibenik, Croatia

Event

VAŽNA OBAVIJEST: Koncert se prebacuje se na pozornicu pod tribinama te se stoga cijena ulaznica za koncert mijenja i sada iznosi 140 HRK. Kupci koji žele zatražiti POVRAT ULAZNICA kupljenih za 15.7.2022. preko sustava EVENTIM moći će to napraviti na istom mjestu prodajnom mjestu na kojem su ulaznice i kupljene - do 7.7.2022. Ulazak će biti moguć s već kupljenim ulaznicama te zamjena za nove ulaznice neće biti potrebna.

Mostar Sevdah Reunion čini grupa glazbenika koje ujedinjuje ljubav prema sevdahu. Svoj umjetnički izraz pronašli su u izvođenju i interpretaciji sevdalinki i romske muzike kroz suvremena aranžmanska rješenja. Svojim jedinstvenim stilom izvođenja te kombinacijom izvornih sevdalinki s jazz, blues, soul i etno glazbenim elementima, pioniri sevdaha 21. stoljeća, Mostar Sevdah Reunion ne prestaju oduševljavati publiku diljem svijeta!

Idejni začetnik sastava je Dragi Šestić, producent i menadžer benda, koji je okupio grupu umjetnika koji dijele istu strast, svojim zajedničkim naporima predstavljaju suvremen viziju 400 godina stare glazbene tradicije te na taj način žele i održati tradiciju. Ne propustite ovaj koncertni spektakl okarakteriziran spojem iskustva, mladosti i sevdalijske elegije s balkanskim i romskim furioznim standardima! Ulaznice možete kupiti u sustavu Eventima.

Podijeli

bottom of page