top of page
PERPETUUM JAZZILE
PERPETUUM JAZZILE

Sat, Sep 25

|

Kamenolom Montraker

PERPETUUM JAZZILE

Jedna od najatraktivnijih lokacija u Istri - kamenolom Montraker u Vrsaru postaje dom novog festivala - "U zagrljaju glazbe, kamena i mora".

Registration is Closed
See other events

Vrijeme i lokacija

Sep 25, 2021, 8:00 PM

Kamenolom Montraker, Vrsar, Croatia

Event

Slovenska jazz atrakcija Perpetuum Jazzile  stižu u Montraker 25.9. a slove kao jedna od najpoznatijih i  najspektakularnijih vokalnih grupa na svijetu. Omiljeni od kritike, slovenski bend poznat je po svojim snažnim ritmovima, bogatim harmonijama, neviđenoj kreativnosti, pozitivnoj energiji I širokoj  paleti glazbenih žanrova koje pjevači stvaraju svojim glasovima, a među kojima se nalaze  – pop, rock, jazz, gospel, blues, bossa nova, disco, funk, etno I brojni drugi.  Bogati repertoar ovog nevjerojatnog benda sastoji se od hitova slavnih glazbenika kao što su ABBA, Toto, Michael Jackson, The Queen, Daft Punk, David Guetta, Lady Gaga, Earth, Wind & Fire, Billy Joel, David Bowie, Joni Mitchell, George Benson, Bee Gees i drugih legendi.

Kamenolom Montraker nalazi se na poluotoku sjeverozapadno od starogradske jezgre Vrsara (sa sjeverozapadne strane crkve i stare benediktinske opatije svete Marije) te je svojom veličinom, lokacijom i povijesnim značenjem zasigurno najvažnije nalazište kamena na Vrsarštini.

Ulaznice za koncert možete pronaći u sustavu Eventim, Mojekarte te Entrio.

Podijeli

bottom of page