top of page
Predstava "Kakva ti je žena, takav ti je život "- Hotel Rixos, Dubrovnik
Predstava "Kakva ti je žena, takav ti je život "- Hotel Rixos, Dubrovnik

Mon, Feb 14

|

Dubrovnik

Predstava "Kakva ti je žena, takav ti je život "- Hotel Rixos, Dubrovnik

Regionalna hit komedija stiže u Dubrovnik: Predstava: ‘’KAKVA TI JE ŽENA ,TAKAV TI JE ŽIVOT’’ -Ovog Valentinova saznajte odgovore na vječna pitanja o ljubavnim odnosima- Je li uvijek na početku veze prvo strast, pa onda krah? Koliko brak mijenja ljude i samu vezu? Jeste li u braku ili u mraku?

Tickets are not on sale
See other events

Vrijeme i lokacija

Feb 14, 2022, 8:00 PM

Dubrovnik, Liechtensteinov put 3, 20000, Dubrovnik, Croatia

Event

Regionalna hit komedija stiže u Dubrovnik:

Predstava: ‘’KAKVA TI JE ŽENA ,TAKAV TI JE ŽIVOT’’

-Ovog Valentinova saznajte odgovore na vječna pitanja o ljubavnim odnosima-

Je li uvijek na početku veze prvo strast, pa onda krah? Koliko brak mijenja ljude i samu vezu? Jeste li u braku ili u mraku? – sva ta, ali i mnoga druga pitanja, otvorit će Dragan Marinković Maca u autorskoj predstavi "Kakva ti je žena, takav ti je život" 14. veljače, u hotelu Rixos Premium, u Dubrovniku.

Priča je to o čovjeku koji se odmah nakon razvoda zaputi u kafanu, nakon što ga žena izbaci iz kuće, te odluči s publikom podijeliti svoju životnu priču. Ovaj naslov je ujedno i peta autorska predstava popularnog glumca i komičara.

Osim o uvijek aktualnim pitanjima o ljubavi, ovo će vas monodrama natjerati da razmislite dobro o sebi ali i o svijetu koji vas okružuje. 

Hit komedija ''Kakva ti je žena, takav ti je život'' rapidnom je brzinom osvojila cijelu regiju. Za prvih godinu dana igranja predstave, Dragan Marinković Maca napunio je 50-tak dvorana širom regije, karte su nestajala u nekoliko sati, te je predstavu pogledalo više od 50,000 ljudi. Poslije prve godine gledatelje je teško više i brojati, no jedno je sigurno – interes ne jenjava, a mnogi se u publiku vraćaju ponovno, jer ovo je predstava koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

UPOZORENJE : „Kakva ti je žena, takav ti je život“ je predstava je koja izaziva bolove u trbuhu te veliku količinu suza od smijeha.

VAŽNA OBAVIJEST:  Ulazak na predstavu moguć je uz predočenje COVID POTVRDE ILI UZ BESPLATNO ANTIGENSKO TESTIRANJE NA ULAZU

Podijeli

bottom of page