top of page
Queen Real Tribute
Queen Real Tribute

uto, 16. kol

|

Makarska, Ljetno kino

Queen Real Tribute

Queen Real Tribute bend koji nastupa 16. kolovoza u Makarskoj slovi za jedan od najboljih Queen tribute bendova te je postigao svjetske uspjehe.

Registration is closed
See other events

Time & Location

16. kol 2022. 21:00

Makarska, Ljetno kino, 21300, Makarska, Croatia

About the event

Bend se sastoji od profesionalnih glazbenika koji su svirali s najvećim i najpoznatijim zvijezdama bivše Jugoslavije. Oni nisu samo sjajni glazbenici, oni su veliki obožavatelji Queen-a te su tako  i sami počeli svirati pjesme Queen-a kako bi zadržali uspomenu na jednog najvećih rock bendova svih vremena i najvećeg pjevača Freddie Mercuryja.

Od nastanka pa sve do dana današnjeg, band je od samog početka krenuo nizati uspjehe. Tijekom 2007. i 2008. održali su brojne koncerte diljem Europe i ubrzo postali jedan od najvećih tribute Queen bandova na svijetu. 2009. dobili su brojne inozemne ponude od promotora širom svijeta što im je donijelo veliku međunarodnu reputaciju. Od 2010. do 2016. bend je odsvirao stotine koncerata širom svijeta, u nekim od najvećih dvorana i arena .

Nakon svih spomenutih uspjeha u desetak godina, band je odlučio prijeći s QUEEN TRIBUTE BEND na sljedeću razinu - tako su 2017. godine sastavili tribute show „Queen Symphony by Real“  Ova postava se sastoji od simfonijskog orkestra koji broj 42 instrumenta i zbora od 16 ljudi, a upravo će u ovom sastavu nastupiti i na splitskom festivalu S okusom soli 17. kolovoza.

Share this event

bottom of page