top of page
Queen Real Tribute - Festival "U zagrljaju glazbe, kamena i mora"
Queen Real Tribute - Festival "U zagrljaju glazbe, kamena i mora"

sub, 10. ruj

|

Vrsar, Kamenolom Montraker

Queen Real Tribute - Festival "U zagrljaju glazbe, kamena i mora"

Queen Real Tribute, jedan od najboljih svjetskih tribute bendova, nastupit će 10. rujna u 21 sat u Vrsaru, u kamenolomu Montraker, u sklopu festivala “U zagrljaju glazbe, kamena i mora”. Ulaznice možete pronaći u sustavima Eventim i Mojekarte. OD 1. RUJNA ULAZNICE JE MOGUĆE KUPITI U CAFE BAROVIMA CA

Registration is closed
See other events

Time & Location

10. ruj 2022. 21:00

Vrsar, Kamenolom Montraker, Vrsar, Croatia

About the event

Queen Real Tribute bend nisu samo sjajni glazbenici - oni su veliki obožavatelji Queena koji su svojim glazbenim idolima odlučili odati dostojanstvenu počast tako što su i sami počeli svirati njihove. Godinama na pozornicama diljem svijeta održavaju uspomenu na jednog najvećih rock bendova svih vremena i jednog od najvećeg pjevača u povijesti Freddie Mercuryja.

Od nastanka pa sve do dana današnjeg, bend je krenuo nizati uspjehe. Tijekom 2007. i 2008. godine održali su brojne koncerte diljem Europe i ubrzo postali jedan od najvećih tribute Queen bendova na svijetu. 2009. dobili su brojne inozemne ponude od promotora širom svijeta što im je donijelo veliku međunarodnu reputaciju. Od 2010. do 2016. godine bend je odsvirao stotine koncerata širom svijeta, u nekim od najvećih dvorana i arena. Samo u Brazilu su odsvirali 70 koncerata u ukupno 4 turneje! Brazilski obožavatelji kažu da je to "najbolji bend Queen Tribute na svijetu". Jedan od njihovih nastupa kojeg treba izdvojiti je i onaj u ljeto 2012. godine, kad Queen Real Tribute svira na najvećem srpskom festivalu u Beogradu pred više od 60.000 ljudi.

Nakon svih spomenutih uspjeha u desetak godina, band je odlučio prijeći s Queen tribute benda na sljedeću razinu. Zato su 2017. godine sastavili tribute show „Queen Symphony by Real“. Ova postava se sastoji od simfonijskog orkestra koji broj 42 instrumenta i zbora od 16 ljudi. Produkcija je postigla velik uspjeh i nakon rasprodanih glazbeno scenskih spektakla u Beogradu i Zagrebu, nastavili su dalje nastupati pred velikom publikom u Makedoniji, Crnoj Gori, itd… 2018. godine bend je gostovao u Kini gdje su ostavili sjajan dojam te odmah godinu nakon tog koncerta kreću na  kinesku turneju. "Volimo te!" - skandirali su kineski fanovi što puno govori o uspješnosti banda i same turneje.

Queen Real Tribute nastupit će na festivalu “U zagrljaju glazbe, kamena i mora’’ u Vrsaru, u kamenolomu Montraker, 10. rujna u 21 sat. Poslušajte moćnu rock izvedbu najvećih hitova Queena u jedinstvenom i očaravajućem ambijentu nenadmašne lokacije! Ulaznice možete pronaći u sustavima Eventim i Mojekarte. OD 1. RUJNA ULAZNICE JE MOGUĆE KUPITI U CAFE BAROVIMA CASANOVA I BUBAMARA U VRSARU.

U sklopu festivala “U zagrljaju glazbe, kamena i mora’’, koji traje od 8. do 11. rujna, nastupit će i Tomislav Bralić i klapa Intrade, Božo Vrećo i Vlatko Stefanovski i V3 Trio.

Share this event

bottom of page