top of page
Queen Real Tribute Symphony u Ljubljani
Queen Real Tribute Symphony u Ljubljani

Sun, Nov 06

|

Cankarjev dom, Ljubljana

Queen Real Tribute Symphony u Ljubljani

Queen Real Tribute Syphony slovi za jedan od najboljih Queen tribute bendova, te je postigao svjetske uspjehe.

Registration is closed
See other events

Vrijeme i lokacija

Nov 06, 2022, 8:00 PM

Cankarjev dom, Ljubljana, 1000 Ljubljana, Slovenia

Event

Bend se sastoji od profesionalnih glazbenika koji su svirali s najvećim i najpoznatijim zvijezdama bivše Jugoslavije. Oni nisu samo sjajni glazbenici, oni su veliki obožavatelji Queen-a te su tako i sami počeli svirati pjesme Queen-a kako bi zadržali uspomenu na jednog najvećih rock bendova svih vremena i najvećeg pjevača Freddie Mercuryja.

Od nastanka pa sve do dana današnjeg, band je od samog početka krenuo nizati uspjehe. Tijekom 2007. i 2008. održali su brojne koncerte diljem Europe i ubrzo postali jedan od najvećih tribute Queen bandova na svijetu. 2009. dobili su brojne inozemne ponude od promotora širom svijeta što im je donijelo veliku međunarodnu reputaciju. Od 2010. do 2016. bend je odsvirao stotine koncerata širom svijeta, u nekim od najvećih dvorana i arena .

Nakon svih spomenutih uspjeha u desetak godina, band je odlučio prijeći s QUEEN TRIBUTE BEND na sljedeću razinu - tako su 2017. godine sastavili tribute show „Queen Symphony by Real“. Ova postava se sastoji od simfonijskog orkestra koji broj 42 instrumenta i zbora od 16 ljudi, a upravo će u ovom sastavu nastupiti i Cankarjevom domu u Ljubljani i pružiti vam nezaboravno iskustvo.

Podijeli

bottom of page