top of page
QUEEN REAL TRIBUTE u Solinu
QUEEN REAL TRIBUTE u Solinu

sub, 12. kol

|

Gradina, Solin

QUEEN REAL TRIBUTE u Solinu

Ovaj bend koji svojim fantastičnim zvukom i energičnim nastupom istinski podsjeća na slavni britanski sastav na čelu s legendarnim Freddiem Mercuryjem nastupit će 12. kolovoza u Solinu.

Tickets are not on sale
See other events

Time & Location

12. kol 2023. 21:00

Gradina, Solin, Ul. kralja Zvonimira bb, 21210, Solin, Hrvatska

About the event

Queen Real Tribute bend slovi za jedan od najboljih Queen tribute bendova te je postigao svjetske uspjehe. Bend se sastoji od profesionalnih glazbenika koji su svirali s najvećim i najpoznatijim zvijezdama bivše Jugoslavije. Oni nisu samo sjajni glazbenici, oni su veliki obožavatelji Queen-a te su tako i sami počeli svirati pjesme Queen-a kako bi zadržali uspomenu na jednog najvećih rock bendova svih vremena i najvećeg pjevača Freddie Mercuryja. Od nastanka band je od samog početka krenuo nizati uspjehe. Tijekom 2007. i 2008. održali su brojne koncerte diljem Europe i ubrzo postali jedan od najvećih tribute Queen bandova na svijetu. 2009. dobili su brojne inozemne ponude od promotora širom svijeta što im je donijelo veliku međunarodnu reputaciju. Od 2010. do 2016. bend je odsvirao stotine koncerata širom svijeta, u nekim od najvećih dvorana i arena.

Nakon svih spomenutih uspjeha u desetak godina, band je odlučio prijeći s QUEEN TRIBUTE BEND na sljedeću razinu - tako su 2017. godine sastavili tribute show „Queen Symphony by Real“. Ova postava se sastoji od simfonijskog orkestra koji broj 42 instrumenta i zbora od 16 ljudi, a upravo će u ovom sastavu nastupiti i Cankarjevom domu u Ljubljani i pružiti vam nezaboravno iskustvo.

Share this event

bottom of page