top of page
"Rock the Opera", KD Vatroslav Lisinski
"Rock the Opera", KD Vatroslav Lisinski

Mon, Feb 07

|

Zagreb

"Rock the Opera", KD Vatroslav Lisinski

Registration is closed
See other events

Vrijeme i lokacija

Feb 07, 2022, 8:00 PM

Zagreb, 10000, Zagreb, Croatia

Event

Projekt “Rock the opera” iza sebe niže brojne uspjehe diljem Europe te rasprodanih koncerata u najljepšim dvoranama. Nakon rasprodanog koncerta koncem listopada, glazbeni spektakl “Rock the Opera” ponovo stiže u Zagreb 07.02.2022 u koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog s početkom u 20 sati.

Koncert nudi neponovljivo iskustvo koji na unikatan i jedinstven način izvođenja svjetskih poznatih glazbenih djela publici daje fantastičnu atmosferu i ambijent.

Otkako je njemački dirigent Friedemanne Riehle kreirao spektakularan prvijenac u Bečkoj Operi, ovaj događaj nastavio je prenositi energiju diljem Europe na brojna prestižna mjesta i dvorane.

Na cijeloj turneji kao I  u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog pod palicom njemačkog dirigenta i u izvedbi Zagrebačke filharmonije uz vokalne soliste i specijalnog gosta Dinu Jelusića, “Rock the Opera” vratit će vas u dane rocka.

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji zvuka, aranžmanima koji oduzimaju dah i najboljim glazbenicima i iz klasičnog i iz rock svijeta, „Rock The Opera“ donijet će vam rock kakav nikada prije niste čuli, s najvećim poštovanjem prema izvornoj pjesmi i njezinoj važnosti te povijest glazbe, a uz veličanstvenost koju može donijeti samo puni filharmonijski orkestar. Projekt se bazira na najvećim klasičnim rock hitovi Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Led Zeppelin, AC / DC, Rainbow, U2 i mnogim drugima.

Ulaz za navedeni glazbeni spektakl obavljat će se prema budućim epidemiološkim mjerama koje će biti određene od strane Nacionalnog stožera civilne zaštite u periodu održavanja koncerta. Naše kupce ćemo pravovremeno obavještavati o svim dopunama i izmjenama vezanim uz COVID mjere,  te sve promjene ili izmjene koje će se eventualno dogoditi a vezane su za sam ulaz na koncert odnosno u navedene dvorane.

ULAZNICE U SUSTAVU: EVENTIM.HR I ULAZNICE.HR

Podijeli

bottom of page