top of page
S OKUSOM SOLI - SUSTIPAN
S OKUSOM SOLI - SUSTIPAN

pon, 16. kol

|

Sustipan

S OKUSOM SOLI - SUSTIPAN

DONOSIMO VAM ČAROLIJU, PJESMU, JEDINSTVENU ATMOSFERU, DOBAR PROVOD, ZVUK VALOVA I MIRIS LJETA….

Registration is Closed
See other events

Time & Location

16. kol 2021. 21:00 – 19. kol 2021. 23:00

Sustipan, Split

About the event

FESTIVAL „S okusom soli…“

16.08.- 18.08.2021. u 21h

Split, SUSTIPAN

Dana 16.08., održati će se svečano otvaranje i početak festivala  pod nazivom „S okusom soli...“ novog programa na čarobnom Sustipanu. U tri dana programa, Split će ugostiti vrhunske glazbenike koji u svojim izvedbama istovremeno prožimaju prošlost i budućnost. Tako će na trenutak jedinstvena pozornica  Sustipana, mediteran sa svim svojim okusima, postati mjesto spajanja  dobro poznatih starih melodija i suvremenih glazbenih aranžmana, a publiku će svojom glazbom uvesti u čaroliju Parni Valjak, Crvena Jabuka te Massimo Savić.

Prvu večer 16. kolovoza, dolazi nam veliki band iz Zagreba- legendarni PARNI VALJAK- jedan od najznačajnijih hrvatskih glazbenih sastava. Band osnovan 1975. godine u Zagrebu sa pjesmama koje vole sve generacije, priprema svoj prvi koncert nakon posljednjeg odsviranog u veljači 2020 godine. Naravno, band je jedva čekao trenutak kada će opet zasvirati svi skupa, kada će konačno izaći pred svoju publiku i zapjevati stare kao i novije, dobro poznate hitove pred splitskom publikom! Kao i svaki put do sada, Parni valjak doći će u pratnji svoje velike produkcijske ekipe, te svojim fanovima pružiti audio vizualni show na najvišim standardima. Parni Valjak is on the road again. Možemo reći konačno!

Druga večer 17. Kolovoza, rezervirana je za jedan je od najdugovječnijih bendova na ovim prostorima- CRVENU JABUKU! U trideset i pet godina uspješne karijere, Crvena Jabuka je objavila preko dvadeset komercijalnih studijskih albuma i nekoliko kompilacija, a na njihovim hitovima odrastale su mnoge generacije. Krajem 2019. godine brojni obožavatelji jedne od najpopularnijih pop grupa u regiji dočekali su i najnoviji album "Tvrđava". Trideset i pet godina je iza njih, obilježili su mladost nekoliko generacija, stvorili bezvremenske hitove, a svoju dugovječnost i popularnost u regiji tumače iskrenim odnosom prema publici.  Dvadeset i drugi album s petnaest novih pjesama kao i već dobro znani hitovi pjevat će se na koncertu, 17. kolovoza na Sustipanu! Kao i svi bandovi, Crvena Jabuka jedva čeka stati na pozornicu i osjetiti adrenalin koncerta, ljubav publike i sreću jer konačno imaju priliku zasvirati!

Treća večer, ujedno i finalna večer ovog jedinstvenog festivala, 18. kolovoza  rezervirana je za malo romantičniju atmosferu. Za sam kraj, kao treći izvođač predstaviti će se legendarni Massimo Savić. Ponajbolji muški vokal Hrvatske, ali i regije, karizmatični pjevač i glazbenik Massimo Savić, kroz svoju dugogodišnju karijeru osvojio je mnoge radijske top ljestvice svojim bezvremenskim hitovima. Posebnost na hrvatskoj glazbenoj sceni je i njegov status glazbenika koji je nagrađen s čak 10 nagrada Porin u kategoriji “Najbolja muška vokalna izvedba”, ali ovaj vlasnik prepoznatljivog vokala je među kolegama, strukom i publikom poznat i kao vrhunski gitarista. Massimo obećava da će publici na Sustipanu priuštiti nezaboravno iskustvo, večer prožetu romantičnim notama, dobro poznatim stihovima i što je najvažnije- dobru atmosferu!

Ulaznice za svaku koncertnu večer posebno mogu se kupiti preko sustava Eventim.hr te Entrio.hr te na dan koncerata ulaznice će se moći kupiti na samom ulazu.

Share this event

bottom of page