top of page
VLATKO STEFANOVSKI
VLATKO STEFANOVSKI

čet, 23. ruj

|

Kamenolom Montraker

VLATKO STEFANOVSKI

Jedna od najatraktivnijih lokacija u Istri - kamenolom Montraker u Vrsaru postaje dom novog festivala - "U zagrljaju glazbe, kamena i mora".

Registration is Closed
See other events

Time & Location

23. ruj 2021. 20:00

Kamenolom Montraker, Vrsar, Croatia

About the event

Novi festival rađa se u organizaciji Music Timea, a ideju je u suradnji s gradom Vrsarom odlučio provesti Tomislav Kašljević koji ističe kako se radi o jedinstvenom događaju na zaista jedinstvenoj lokaciji. "Nakon što sam vidio to impresivno mjesto znao sam da tamo moramo napraviti festival. Ideja je svakako da dovedemo najbolja regionalna glazbena imena i mislim da smo u tome i uspjeli" - rekao je Tomislav Kašljević i najavio da festival otvara Vlatko Stefanovski 23. rujna.

Vlatko Stefanovski jedan je od najznačajnijih jazz-rock gitarista ovog dijela Europe, poznat po svojim nevjerojatnim izvedbama na gitarama. Njegova maestralnost seže u melodije koje malo tko može svirati upravo radi specifičnih kombinacija etno jazza, rocka, jazz fusiona i blues glazbe. Stefanovski ima dugogodišnju uspješnu karijeru; kao član grupe "Leb i sol" snimio je 13 albuma, a zatim je nastavio kao samostalni glazbenik. Virtuoz na gitari poznat je po svojoj mješavini makedonskih tradicionalnih nepravilnih ritmova i suvremenog rocka. Stefanovski je povezan sa brojnim umjetnicima diljem svijeta, a među njima su velikani kao Allan Holdsworth i John McLaughlin.

Ulaznice za koncert možete pronaći u sustavu Eventim, Mojekarte te Entrio.

Share this event

bottom of page