top of page
Vlatko Stefanovski i V3 Trio - Festival "U zagrljaju glazbe, kamena i mora"
Vlatko Stefanovski i V3 Trio - Festival "U zagrljaju glazbe, kamena i mora"

Sun, Sep 11

|

Vrsar, Kamenolom Montraker

Vlatko Stefanovski i V3 Trio - Festival "U zagrljaju glazbe, kamena i mora"

Vlatko Stefanovski i V3 Trio nastupaju 11. rujna u 21 sat u Vrsaru, u kamenolomu Montraker, u sklopu festivala “U zagrljaju glazbe, kamena i mora”. Ulaznice možete pronaći u sustavima Eventim i Mojekarte.

Registration is closed
See other events

Vrijeme i lokacija

Sep 11, 2022, 9:00 PM

Vrsar, Kamenolom Montraker, Vrsar, Croatia

Event

Vlatko Stefanovski jedan je od najznačajnijih jazz-rock gitarista ovog dijela Europe koji je i svjetski poznat po svojim nevjerojatnim izvedbama na gitarama. Njegova maestralnost seže u melodije koje malo tko može odsvirati upravo radi njegovih kombinacija etno jazza, rock-a, jazz fusion-a i blues glazbe.

Stefanovski ima dugogodišnju uspješnu karijeru: kao član grupe "Leb i sol" snimio je 13 albuma, a zatim je kao samostalni glazbenik izdao više od 4 albuma te nastavlja nizati uspjehe do dana današnjeg. Njegov prvi samostalni uradak "Kauboji i Indijanci" (1994.) pokazao je njegove raznolike interese, od dubokih korijena narodne glazbe do ambijentalnih ugođaja i klasičnog bluza. Trenutno surađuje s Miroslavom Tadićem i sastavom V3 Trio kroz različite projekte.

Vlatko Stefanovski se može pohvaliti zavidnom karijerom i svjetskim uspjesima koje je postigao pišući glazbu za film, kazalište i balet. Skladao je i glazbu za ruski film "Put na Sunce" redateljice Yesim Ustaoglu koji je osvojio dvije nagrade na Berlinskom filmskom festivalu 1999.

Izvedbe Vlatka Stefanovskog upotpunio je V3 Trio koji, uz dodatak bas gitare i bubnjeva dodatno, pojačava rock ugođaj koncerta. Stefanovski i V3 Trio pokazat će svoje umijeće kombinirajući instrumentalni rock, etno jazz, blues i jazz fusion, stvarajući zanimljive i prelijepe zvučne pejzaže.

Vlatko Stefanovski i V3 Trio nastupit će na festivalu “U zagrljaju glazbe, kamena i mora’’ u Vrsaru, u kamenolomu Montraker, 11. rujna u 21 sat. Poslušajte maestralne i virtuozne izvedbe majstora svog umijeća u jedinstvenom i očaravajućem ambijentu nenadmašne lokacije! Ulaznice možete pronaći u sustavima Eventim i Mojekarte.

U sklopu festivala “U zagrljaju glazbe, kamena i mora’’, koji traje od 8. do 11. rujna, nastupit će i Tomislav Bralić i klapa Intrade, Božo Vrećo, Queen Real Tribute i Vlatko Stefanovski i V3 Trio.

Podijeli

bottom of page