top of page
VLATKO STEFANOVSKI I V3 TRIO - ŠIBENIK
VLATKO STEFANOVSKI I V3 TRIO - ŠIBENIK

Sat, Jul 10

|

Tvrđava sv.Mihovila

VLATKO STEFANOVSKI I V3 TRIO - ŠIBENIK

Registration is Closed
See other events

Vrijeme i lokacija

Jul 10, 2021, 9:00 PM

Tvrđava sv.Mihovila, Zagrađe 21, 22000, Šibenik, Croatia

Event

LEGENDARNI VLATKO STEFANOVSKI I V3 TRIO KREĆU NA LJETNU TURNEJU PO JADRANU

09.07.2021. u 21h- Kula Kamerlengo, TROGIR

10.07.2021. u 21h -Tvrđava sv. Mihovila, ŠIBENIK

11.07.2021. u 21h- Ljetno kino, SUPETAR

Svima poznati makedonski glazbenik, još kao mladić osnovao je grupu „Leb i Sol“ koja je postala jedna od najuspješnijih bendova ovih krajeva i tako stekao kultni status. Zajedno su snimili 13 albuma, a nakon razlaza grupe, Vlatko stvara uspješnu samostalnu karijeru. Vlatko Stefanovski, kao jedan od najvećih gitarističkih virtuoza ovih prostora, prepoznatljiv je po svom posebnom stilu fuzije glazbenih stilova, smjesom makedonskih tradicionalnih nepravilnih ritmova i suvremenog rocka. U svom bogatom opusom može se pohvaliti mnogim uspješnim suradnjama s renomiranim svjetskim i domaćim glazbenicima.

Trenutno najviše surađuje s Miroslavom Tadićem, koji je uvršten među 30 najboljih svjetskih gitarista te triom pod nazivom V3. Fenomenalne izvedbe Vlatka Stefanovskog upotpuniti će trio V3 te će uz dodatak bas gitare i bubnjeva dodatno pojačati rock koncert koji se sprema na pozornici ljetnog kina. Stefanovski i V3 trio pokazati će svoje umijeće kombinirajući naizgled nespojive stvari  poput instrumentalnog rock-a, etno jazz-a, blues i jazz fusion- a,  stvarajući zanimljive i prelijepe zvučne pejzaže.

Pridružite nam se te provedite nezaboravnu večer pod zvijezdama sa maestralnim Vlatkom Stefanovskim, jednim od najcjenjenijih gitarista regije !

ULAZNICE U PRODAJI preko sustava EVENTIM.hr

Podijeli

bottom of page