top of page
Vlatko Stefanovski & Miroslav Tadić
Vlatko Stefanovski & Miroslav Tadić

Tue, Jun 21

|

Novi Sad, SNP

Vlatko Stefanovski & Miroslav Tadić

Makedonski gitarski virtuoz Vlatko Stefanovski i njegov kolega Miroslav Tadić, jedan od najboljih svetskih gitarista, udružiće snage pred novosadskom publikom i počastiće je svojim poznatim izvođenjima flamenca, rock-a, bluesa, jazz-a i etna u kombinaciji s tradicionalnom makedosnkom glazbom.

Tickets are not on sale
See other events

Vrijeme i lokacija

Jun 21, 2022, 8:00 PM

Novi Sad, SNP, Pozorišni trg 1, Novi Sad 21000, Serbia

Event

Jedni od najboljih gitarista ovog prostora nastupaju zajedno još od 1998. godine, kada su realizirali svoj prvi zajednički album pod nazivom „Kruševo“, a nakon toga je uslijedilo još nekoliko uspješnih projekata. Nakon toga, uslijedio je veliki koncert u Beogradu, u Sava Centru „Live in Belgrade“, a virtuozni duo surađivao je i s bugarskim kavalistom Teodosijem Spasovom u sklopu njihovog trećeg zajedničkog projekta.

Njihova suradnja otkriva novu stranu zvuka akustične gitare, stvarajući novu paletu zvukova u kojoj miješanju lokalno i globalno; tradicijsko i univerzalno, s ciljem istraživanja tradicionalne makedonske glazbe, makedonskih ritmova i melodike u kombinacije sa suvremenim svijetom glazbe.

Virtuozni gitaristi sa svjetski priznatim statusom jamče nezaboravne gitarske koncerte, strastvenu energiju i ugodno druženje, pa svakako navratite i dobro se zabavite.

Ulaznica možete kupiti na blagajni SNP-a, vinariji Zvonka Bogdana te preko sistema Ticket.rs

Podijeli

bottom of page