top of page
Ženski razgovori u Samoboru
Ženski razgovori u Samoboru

Wed, Apr 19

|

Bunker, Samobor

Ženski razgovori u Samoboru

Kultna predstva koja je nastala prema istoimenim tekstovima Duška Radovića, a koju igraju legendarni srpski glumci Svetlana Ceca Bojković, Vesna Čipčić, Milan Mihailović, gostovat će 19. travnja u samoborskom Bunkeru. Riječ je o predstavi koja je na sceni već tri desetljeća!

Registration is closed
See other events

Vrijeme i lokacija

Apr 19, 2023, 8:00 PM – Apr 20, 2023, 8:00 PM

Bunker, Samobor, Ul. Savke Dabčević Kučar 8, 10430, Samobor, Croatia

Event

U pitanju je urnebesna komedija koja i nakon toliko godina neprekinutog igranja i dalje puni dvorane i uspješno zabavlja publiku. Antologijske rečenice Duška Radovića, muški razgovori, ženski razgovori, šarmantan i zabavan igrokaz vrhunskih glumac, dovodi do toga da publika uvijek nasmijana napusti dvoranu.

Dušan Radović u svojoj zbirci eseja s puno dobronamjerne (auto)ironije i prostodušnog humora tematizira razne stereotipe karakteristične za muško-ženske odnose. U vječnom sukobu s malograđanštinom i cenzurom, svojim se pisanjem uspio oduprijeti banalnosti i prostaštvu svake vrste bez uvrede i jala, bez mržnje i osvetoljubivosti.

“Igrati jednu predstavu 10 godina mnogo je, a preko 30 godina biti na sceni sa istim partnerima, u istom komadu i kostimu, na ivici je čuda! E to se meni desilo sa predstavom “Ženski razgovori”. Koliko zadovoljstva i radosti, interesantnih gradova, zemalja, ljudi i utisaka. Da sam poslije svake predstave napisala samo po jednu rečenicu sklopila bi se respektabilna knjiga, ali avaj… Publika nam se beskrajno radovala. Uživali smo i mi glumci i to istinski. Reakcije su bile gotovo kao na rok koncertima. Razgovor nakon predstave dirljiv. Samo trajanje od preko 30 godina potvrda je da smo odličan tim – dobitna kombinacija“, riječi su  Vesne Čipčić kojima je opisala iskustvo igranja ovog komada na svom blogu.

Podijeli

bottom of page