top of page

O NAMA MUSIC TIME

box
Music Time je tvrtka sa dugogodišnjim iskustvom u  organizaciji glazbenih, kao i kulturne događaja na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Sjeverne Makedonije, Slovenije kao i Europe.
Dokaz uspješnog rada su brojne nagrade dobivene od agencije za prodaju ulaznica Eventim. Sa ponosom ističemo i osvojenu nagradu za najuspješnijeg promotora u smislu najboljih prodajnih rezultata te kulturnog doprinosa za Hrvatsku, kao i nagradu za najveći broj kulturnih događaja za 2016., 2018., 2019. i 2020. godinu. Tvrtka i njezini glavni producent Tomislav Kašljević osvojili su nagradu „Porin“ , kao najznačajniju  i prestižniju nagradu u Hrvatskoj.
Uz organizaciju koncerta u arenama te najlješim ljetnim pozornicama diljem regije, tvrtka je također aktivna i organizaciji različitih kulturnih programa kao i kazališnih predstava.
Music Time je do sada ostvario uspješnu suradnju s mnogim poznatim domaćim ali i svjetski poznatim pjevačima kao što su: Sting, 2Cellos, Edin Karamazov, Gipsy Kings, Paco de Lucia, Gipsy Kings, Kings of Strings,, Maksim Mrvica, Perpetuum Jazzile, Vlatko Stefanovski, Buena Vista Social Club i mnogi drugi.
Naše putovanje organizacije i izvršne produkcije započeli smo sada već davne, 2005. godine. Tada smo bili samo mala tvrtka s malim brojem zaposlenih entuzijasta sa velikom željom, nadom ali i ogromnom motivacijom, no sa imalo iskustva. Sada, 16 godina kasnije, možemo s ponosom reći da smo sve ove godine uspiješno naporno radili kako bismo stekli svoju poziciju u samom vrhu industrije te priznanje u regiji.
I dalje marljivo radimo na osmišljavanju i organizaciji raznih kulturnih i glazbenih događaja.

 

STING

Paco De Lucia

 Gypsy Kings

GREGORIAN 

Buena Vista Social Club

2 CELLOS 

 INDEXI & prijatelji

SEVDAH U LISINSKOM -  VEČE SEVDALINKi

MUSIC TIME  KROZ VRIJEME

bottom of page