O NAMA MUSIC TIME

box
Music Time je tvrtka sa dugogodišnjim iskustvom u  organizaciji glazbenih, kao i kulturne događaja na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Sjeverne Makedonije, Slovenije kao i Europe.
Dokaz uspješnog rada su brojne nagrade dobivene od agencije za prodaju ulaznica Eventim. Sa ponosom ističemo i osvojenu nagradu za najuspješnijeg promotora u smislu najboljih prodajnih rezultata te kulturnog doprinosa za Hrvatsku, kao i nagradu za najveći broj kulturnih događaja za 2016., 2018., 2019. i 2020. godinu. Tvrtka i njezini glavni producent Tomislav Kašljević osvojili su nagradu „Porin“ , kao najznačajniju  i prestižniju nagradu u Hrvatskoj.
Uz organizaciju koncerta u arenama te najlješim ljetnim pozornicama diljem regije, tvrtka je također aktivna i organizaciji različitih kulturnih programa kao i kazališnih predstava.
Music Time je do sada ostvario uspješnu suradnju s mnogim poznatim domaćim ali i svjetski poznatim pjevačima kao što su: Sting, 2Cellos, Edin Karamazov, Gipsy Kings, Paco de Lucia, Gipsy Kings, Kings of Strings,, Maksim Mrvica, Perpetuum Jazzile, Vlatko Stefanovski, Buena Vista Social Club i mnogi drugi.
Naše putovanje organizacije i izvršne produkcije započeli smo sada već davne, 2005. godine. Tada smo bili samo mala tvrtka s malim brojem zaposlenih entuzijasta sa velikom željom, nadom ali i ogromnom motivacijom, no sa imalo iskustva. Sada, 16 godina kasnije, možemo s ponosom reći da smo sve ove godine uspiješno naporno radili kako bismo stekli svoju poziciju u samom vrhu industrije te priznanje u regiji.
I dalje marljivo radimo na osmišljavanju i organizaciji raznih kulturnih i glazbenih događaja.
___________________________________________________________________________
MUSIC TIME - SLUŽBENO OČITOVANJE O ZARAZI “COVID 19” TE KUPLJENIM ULAZNICAMA KAO I PRAVILA ZA POVRAT
 
Poštovana publiko,
 
Ovim putem vas obavještavamo da za prisustvovanje koncertima i predstavama u organizaciji tvrtke Music Time d.o.o., uz kupljenu ulaznicu, treba priložiti COVID potvrdu u elektroničkom ili pisanom obliku. Besplatno antigensko testiranje bit će naznačeno za koje predstave odnosno koncerte važi. Shodno činjenici da je svaki koncert / predstava zaseban event, na eventima na kojima će tvrtka provoditi besplatno antigensko testiranje, ono će se na samom ulazu, o trošku organizatora (besplatno za posjetitelje). Brzo antigensko testiranje moguće je obaviti na dan koncerta / predstave od 18:00h na lokaciji. 
 
U dogovoru s Nacionalni stožerom civilne zaštite, Music Time se organizirao i osigurao sve potrebne uvjete kako bi se budući koncerti i predstave mogli održati te za svaki događaj dobio je odobrenje za održavanje od gore navedenih tijela. 
 
Ukoliko se niste spremni besplatno testirati na ulazu ili nemate važeću digitalnu COVID potvrdu, ne kupujte ulaznicu jer iz tih razloga povrat novca za kupljene ulaznice neće biti moguć. Povrat sredstava također neće biti moguć ni u slučaju pozitivnog COVID testa. U slučaju pozitivnog testa ili izolacije, organizator nije u pravnoj obvezi izvršiti povrat.  
 
Nije moguće zamijeniti ili vratiti kupljenu ulaznicu, osim u slučaju otkazanih programa. Povrat novca za otkazane programe moguć je u roku 60 dana (na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice i kupljene). Nakon toga roka, novac se vraća organizatoru te povrat više nije moguć. Zamjena ulaznice smatra se povratom ulaznice, odnosno jednostranim raskidom ugovora na koji, sukladno čl. 79. st. 1. t. 12. Zakonu o zaštiti potrošača, kupac nema pravo. 
 
Molimo da, prije nego što kupovinu ulaznica internetom konačno potvrdite, provjerite sve podatke o željenom događaju, terminu i vremenu izvedbe jer naknadne reklamacije nismo u mogućnosti uvažiti. 

 
Tomislav Kašljević
Direktor Music Time d.o.o. 

 

STING

Paco De Lucia

 Gypsy Kings

GREGORIAN 

Buena Vista Social Club

2 CELLOS 

 INDEXI & prijatelji

SEVDAH U LISINSKOM -  VEČE SEVDALINKi

MUSIC TIME  KROZ VRIJEME

  • Facebook
  • Instagram