top of page

O NAMA MUSIC TIME

Music Time tvrtka je s dugogodišnjim iskustvom u organizaciji glazbenih kao i kulturnih događaja na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Sjeverne Makedonije, Slovenije. 

Do sada smo ostvarili uspješnu suradnju s mnogim poznatim domaćim ali i svjetski poznatim pjevačima među kojima su Sting, Bruce Dickinson, 2Cellos, Edin Karamazov, Gipsy Kings, Paco de Lucia, Gipsy Kings, Kings of Strings, Maksim Mrvica, Perpetuum Jazzile, Vlatko Stefanovski, Buena Vista Social Club i mnogi drugi.

Naše putovanje organizacije i izvršne produkcije započeli smo, sada već davne, 2005. godine. Tada smo bili samo mala tvrtka s malim brojem zaposlenih entuzijasta sa velikom željom, nadom ali i ogromnom motivacijom, no sa imalo iskustva. Sada, 18 godina kasnije, možemo s ponosom reći da smo sve ove godine naporno radili kako bismo stekli svoju poziciju u samom vrhu industrije te priznanje u regiji.

Dokaz uspješnog rada su brojne nagrade dobivene od agencije za prodaju ulaznica Eventim. S ponosom ističemo i osvojenu nagradu za najuspješnijeg promotora u smislu najboljih prodajnih rezultata te kulturnog doprinosa za Hrvatsku, kao i nagradu za najveći broj kulturnih događaja za 2016., 2018., 2019. i 2020. godinu. Tvrtka i njezini glavni producent Tomislav Kašljević osvojili su nagradu „Porin“, najznačajniju  i najprestižniju nagradu u Hrvatskoj.

I dalje marljivo radimo na osmišljavanju i organizaciji raznih kulturnih i glazbenih događaja na najljepšim pozornicama diljem regije.

STING

Paco De Lucia

 Gypsy Kings

GREGORIAN 

Buena Vista Social Club

2 CELLOS 

 INDEXI & prijatelji

SEVDAH U LISINSKOM -  VEČE SEVDALINKi

MUSIC TIME  KROZ VRIJEME

bottom of page