11. SEVDAH U LISINSKOM - Music Time

11. SEVDAH U LISINSKOM

Kupi ulaznice

Event

Jedinstveni koncertni program pod nazivom „Sevdah u Lisinskom“ koji je već odavno stekao naslov tradicionalnog koncerta, održao se u Zagrebu, 8.11.2017. u KD Vatroslav Lisinski u 20 sati. Eminentni pjevači sevdaha ujedinili su se i prikazali svu ljepotu sevdalinki – bosanskih, tradicionalnih i gradskih ljubavnih pjesama.

Zagrebačka publika je 8. studenog imala priliku čuti pjesme koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a neke od njih su: Žute dunje, Tebi majko misli lete, Emina, Ne klepeći nanulama, Čudna jada od Mostara grada, S one strane Plive, Lijepi li su mostarski dućani, Moj dilbere, Snijeg pade na behar na voće, Jutros mi je ruža procvetala, Kad ja pođoh na Bembašu, Vino piju age Sarajlije i mnoge druge.

Sevdah u Lisinskom već punih 10 godina ostavlja zagrebačku publiku bez daha sa svojim dvosatnim progamom koji je uistinu melem za dušu

Kupi ulaznice
Dana
Sati
Minuta
Sekunda
×

Prijavite se na newsletter

U našem najnovijem newsletteru donosimo vam najuzbudljivije vijesti i događanja iz svijeta glazbe, kazališta i koncerata. Spremni ste za glazbene avanture koje će obogatiti vaše iskustvo?