GREGORIAN “THE WORLD EPIC CHANTS TOUR 2013” - Music Time

GREGORIAN “THE WORLD EPIC CHANTS TOUR 2013”

Kupi ulaznice

Event

U sklopu turneje Epic Chants Tour 2013. glazbeno – scenska atrakcija Gregorian održala je koncerte u Beogradu, 02.04., Zagrebu 03.04., Splitu 04.04. i Varaždinu 05.04.

GREGORIAN “THE WORLD EPIC CHANTS TOUR 2013” Četrnaest hitova i obrada velikih filmskih hitova iz „Titanica“, „James Bond“, „Notting Hill“, filmova „Gladijator“, „Batman Forever“, „Gospodar prstenova“ i mnoge druge glazbene poslastice, objedinjene su na albumu Epic Chants koji je već napravio pravi boom u Europi.

Koncert je bio podijeljen u dva dijela, od kojih je prvi započeo, kako je bilo i najavljeno, s uvodnom „Chariots Of Fire“, dok su u pozadini pustili snimku benda u prepoznatljivoj sceni iz filma.

Gregorian su publiku pozdraviljali na hrvatskom i srpskom jeziku što je dalo jednu notu prisnosti i uzajamnog poštovanja. Prekrasna Amelia Brightman, stalna članica Gregoriana, započela je svoj nastup kao, kako su je oni samo nazvali, „hrabra ratnica“ i otpjevala pjesmu „Now We Are Free“. Otpjevali su i Queenovu pjesmu “Who Wants To Live Forever”, Rammsteinov “Engel” te “Carminu Buranu”.

Nakon pauze od 20 minuta počeo je drugi dio, kojeg su započeli poznatom melodijom iz filma “Kum”. Odsvirali su i hit Evanescencea “Bring Me To Life” te “My Heart Will Go On” Celine Dion.

Kupi ulaznice
Dana
Sati
Minuta
Sekunda
×

Prijavite se na newsletter

U našem najnovijem newsletteru donosimo vam najuzbudljivije vijesti i događanja iz svijeta glazbe, kazališta i koncerata. Spremni ste za glazbene avanture koje će obogatiti vaše iskustvo?