INDEXI I PRIJATELJI – DA SAM JA NETKO - Music Time

INDEXI I PRIJATELJI – DA SAM JA NETKO

Kupi ulaznice

Event

“INDEXI I PRIJATELJI – DA SAM JA NETKO” i hommage kultnom sarajevskom bendu Indexi vratio se na pozornicu koncertne dvorane „Vatroslava Lisinskog“ 28. rujna 2015. godine.
Inicijator projekta i glavni producent koncerata posvećenim legendarnim Indexima, Tomislav Kašljević, ponovno u Zagrebu okuplja glazbenike i članove Indexa. Nastavljajući koncertnu tradiciju koja traje i obnavlja se iz godine u godinu. Još od 2007., uz uvijek rasprodane dvorane i bezvremenske pjesme Indexa koje obožavaju sve generacije publike. Podsjetimo, koncert „Indexi i prijatelji“ posljednji je put održan u Lisinskom 2013. godine, a tada je u čast Indexima pjevao i naš preminuli glazbeni velikan Arsen Dedić. Arsen je često sudjelovao u koncertnim turnejama „Indexi i prijatelji“, posebice i zbog toga što ga je uz pokojnog Davorina Popovića vezalo veliko prijateljstvo.

Kupi ulaznice
Dana
Sati
Minuta
Sekunda
×

Prijavite se na newsletter

U našem najnovijem newsletteru donosimo vam najuzbudljivije vijesti i događanja iz svijeta glazbe, kazališta i koncerata. Spremni ste za glazbene avanture koje će obogatiti vaše iskustvo?