KEROVI - Music Time

KEROVI

Kupi ulaznice

Event

Nagrađivana predstava koja vam neće skinuti osmijeh s lica!

Urnebesna hit komedija – „KEROVI“ predstava koja je oduševila publiku širom regije i rasprodala sve dvorane u kojima je igrala.

Predstava “KEROVI“ urnebesna je komedija, i za vrlo kratak period je osvojila mnogobrojne nagrade na festivalima, ali najveća nagrada i priznanje jeste – dva sata neprestanog smijeha i suza gdje god je predstava odigrana .

Neobičnost ove kazališne priče je ta, što se po prvi put možemo čuti monologe, i to 14 rasa pasa. Neki od tih monologa su najizvođeniji monolozi na prijemnim ispitima prestižnih kazališnih akademija. Gledajući predstavu, publika po prvi put ima priliku da na krajnje zanimljiv način sazna šta to psi misle o nama – ljudima, pričajući o ljubavi, prijateljstvu i odanosti. Također, shvatiti ćemo za šta nas to psi optužuju, te kako mi ljudi zloupotrebljavamo njihovu dobrotu i odanost.

Predstava „Kerovi“ će publiku nasmijati i rasplakati, ali i natjerati da se zapitaju kakvi smo „ljudi“ svom kućnom ljubimcu.

Kupi ulaznice
Dana
Sati
Minuta
Sekunda
×

Prijavite se na newsletter

U našem najnovijem newsletteru donosimo vam najuzbudljivije vijesti i događanja iz svijeta glazbe, kazališta i koncerata. Spremni ste za glazbene avanture koje će obogatiti vaše iskustvo?