NINA BADRIĆ - Music Time

NINA BADRIĆ

Kupi ulaznice

Event

Glazbena čarolija u Splitu!

Na jednoj od najljepših otvorenih pozornica u Hrvatskoj, ljetnoj pozornici na splitskom Sustipanu, 3. kolovoza svoj je ekskluzivni koncert održala naša glazbena diva, Nina Badrić.

Koncert Nina Badrić – glazbena čarolija u Splitu. Ne skrivajući uzbuđenje zbog povratka pred splitsku publiku, Nina je koncert željno iščekivala.

„Ne znam hoćete li mi vjerovati ako vam kažem da se toliko radujem tom koncertu već unaprijed, da doista jedva čekam početak kolovoza. U Splitu nisam dugo pjevala, a splitska publika i ja volimo se snažno i to od prvog susreta. Pogotovo sam sretna što dolazim na Sustipan, u taj jedinstven prirodni ambijent, u koji će se se moja glazba savršeno uklopiti, u to sam sigurna. Koncert će biti sjajan, a znam da ćemo ga od samog početka, pa sve do bisa, otpjevati publika i ja – zajedno. Bit će to noć za pamćenje!“ istaknula je Nina Badrić.

Kupi ulaznice
Dana
Sati
Minuta
Sekunda
×

Prijavite se na newsletter

U našem najnovijem newsletteru donosimo vam najuzbudljivije vijesti i događanja iz svijeta glazbe, kazališta i koncerata. Spremni ste za glazbene avanture koje će obogatiti vaše iskustvo?