ŽELJKO BEBEK & SIMFONIJSKI I TAMBURAŠKI ORKESTAR – TURNEJA - Music Time

ŽELJKO BEBEK & SIMFONIJSKI I TAMBURAŠKI ORKESTAR – TURNEJA

Kupi ulaznice

Event

Željko Bebek & simfonijski i tamburaški orkestar – turneja kruna je karijere Željka Bebeka. Ova živuća rock legenda slavi 40 uspješnih godina u samom vrhu glazbene scene naših prostora. Radi se o istinskom glazbenom spektaklu, u kojem se Željku Bebeku na bini istodobno pridužuje čak 60 glazbenika članova Simfonijskog orkestra.

Karizmatični Bebek vinuo se u vrh glazbene scene nekadašnje Jugoslavije početkom 70-ih kao frontman Bijelog Dugmeta. Do danas je ostao sinonim najplodnijeg glazbenog razdoblja grupe koju je napustio do 1984. i započeo zavidnu solo karijeru.

Željko Bebek ovaj je glazbeni projekt pripremao nekoliko godina. Udružio se s producentom Tomislavom Kašljevićem koji stoji iza produkcije cjelokupne koncertne turneje „Željko Bebek & simfonijski i tamburaški orkestar“. Uz njega u projektu sudjeluju i druga glazbena imena, prije svih, Branimir Mihaljević i Ante Gelo, te dirigent Josip Cvitanović.

Kupi ulaznice
Dana
Sati
Minuta
Sekunda
×

Prijavite se na newsletter

U našem najnovijem newsletteru donosimo vam najuzbudljivije vijesti i događanja iz svijeta glazbe, kazališta i koncerata. Spremni ste za glazbene avanture koje će obogatiti vaše iskustvo?